WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Coupé Automaat

€ 33.900,00

NLT-146-KS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €439 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Coupé Automaat
€ 33.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14857KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto′s maken kunnen ze, die Duitsers. Al jaren. En dat merkt u. Op de teller van deze auto staat slechts 3500 kilometer. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Alle audiofuncties zitten onder uw vingertoppen door de audiobediening op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron