WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 218i Automaat

€ 34.875,00

NLR-117-NK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Automaat
€ 34.875,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 14758KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor de één is het uiterlijk van de auto belangrijk, de ander let liever op prestaties. En de BMW-liefhebber? Die wil het allebei. BMW maakt rijden geweldig. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Deze BMW 2 Serie Active Tourer maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De BMW 2 Serie Active Tourer is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron