WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i M-Sport Automaat Automaat

€ 37.450,00

NLT-517-PH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €486 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M-Sport Automaat Automaat
€ 37.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12735KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze BMW 2 Serie die 3189 kilometer op de teller heeft staan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze BMW 2 Serie voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De geïntegreerde WiFi-hotspot van deze auto is ideaal voor werk en gezin. Via de draadloze internetverbinding kunt u media streamen of internetsurfen. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron