WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé M235i xDrive High Executive Automaat

€ 45.950,00

NLL-308-RZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €596 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé M235i xDrive High Executive Automaat
€ 45.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 37020KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW 2 Serie. Het is een auto van het bouwjaar 2021. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 2 Serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en electronic climate control.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Eén proefrit en deze sportwagen bewijst zichzelf. Maak nu een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron