De nieuwe BMW 5 Serie.

Vol innovatie.

Ontdek vanaf 11 februari 2017 de nieuwe BMW 5 Serie de meest innovatieve auto in zijn klasse bij ons in de showroom. Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen De nieuwe BMW 5 Serie vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën.
Bekijk brochure

"The BMW 5 Series displays motorway dynamics and elegance in a perfect combination. It is therefore the ideal business sedan."

Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design
Vraag nu uw proefrit aan

 

Bomvol innovaties.

Display key
Met de BMW Display Key kunt u de actuele status van uw BMW 5 Serie bekijken en via het geïntegreerde Touch Display diverse functies bedienen. Zo kunt u de tijd, de hoeveelheid brandstof in de tank en de actuele actieradius, serviceaanwijzingen en de status van de centrale vergrendeling, de zijruiten en het glazen schuif-/kanteldak aflezen. Daarnaast kunt u via de BMW Display Key de functies Remote Parking en interieurvoorverwarming (beide optioneel) bedienen. De BMW Display Key kan draadloos (Wireless Charging in de auto) of met het meegeleverde USB-snoer worden opgeladen en wordt standaard bij iedere nieuwe BMW 5 Serie in Nederland geleverd.

Gesture control
Met BMW Gesture Control kunt u specifiek vastgelegde functies door middel van bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Eenvoudige gebaren zoals 'vegen' of 'wijzen' worden in het herkenningsgebied boven het voorste deel van de middenconsole herkend, waarna een functie wordt geactiveerd, zoals het aannemen of weigeren van een inkomend telefoongesprek. Door draaibewegingen met de wijsvinger kan bovendien het geluidsvolume worden geregeld. Voor routenavigatie van het navigatiesysteem zijn eveneens gebaren zoals 'wijzen' en 'vegen' te gebruiken, en ook de spraaksturing laat zich bedienen met gebaren. BMW Gesture Control vormt een aanvulling op de bestaande bedieningssystemen, zoals de iDrive Touch Controller . Als hulp worden de gebaren die u op dat moment voor bediening kunt gebruiken weergegeven in het Control Display . Daarnaast geeft het systeem direct hoor- en zichtbaar een reactie op herkende gebaren.

3D Remote view
Het systeem Surround View biedt ondersteuning bij het inparkeren door weergave van de Top View, een Panorama View met automatische activering evenals een 3D View. Zelfs op afstand: u heeft de mogelijkheid om via Remote 3D View de omgeving van de geparkeerde BMW 5 Serie te laten weergeven op uw smartphone.

Connected app
Met de BMW Connected App voor iOS (beschikbaar in de App Store) kunt u op elk gewenst moment gedetailleerde informatie opvragen over de actuele status van de auto, zoals de actieradius of de laadtoestand. De efficiëntieanalyse helpt de bestuurder om een zo efficiënt mogelijke rijstijl en daarmee een zo groot mogelijke actieradius te behalen. Daarnaast zorgt de programmeerbare klimaatregelings- en oplaadtimer ervoor dat de BMW i bijvoorbeeld van maandag t/m vrijdag reeds voor vertrek perfect op temperatuur en volledig opgeladen is. Via de kaartfunctie worden Points of Interest en beschikbare laadstations weergegeven en direct naar de BMW verstuurd. Ook de ChargeNow laadstations uit het 360° ELECTRIC aanbod zijn zichtbaar op het display. Bovendien ondersteunt de BMW Connected App via de BMW i Navigation de dienst Intermodale Routebegeleiding, die ook rekening houdt met het openbaar vervoer, de actuele dienstregeling toont en u naar een beschikbare Park & Ride-parkeerplaats in de buurt van de betreffende halte brengt. Voor gebruik is een eenmalige activering van de BMW Connected App in de BMW ConnectedDrive portal vereist op bmw-connecteddrive .com.

CONTACT

Wij helpen u graag op weg...

Neem contact op.

Vul uw naam in.
Vul uw e-mail adres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul de vestiging in.
Vul uw bericht in.

DUSSELDORP BMW VESTIGINGEN.

Dusseldorp Alkmaar
Dusseldorp Alkmaar

Koraalstraat 5
1812 RK Alkmaar
072 - 56 17 844


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Apeldoorn
Dusseldorp Apeldoorn

Kayersdijk 150,
7332 AW Apeldoorn
055 - 53 80 380


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Deventer
Dusseldorp Deventer

Lochemseweg 2c
7214 RH Epse
0575 - 49 85 00


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Hoogeveen
Dusseldorp Hoogeveen

Buitenvaart 1107a
7905 SE Hoogeveen
0528 - 28 70 70


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Hoorn
Dusseldorp Hoorn

De Compagnie 27
1689 AG Zwaag
0229 - 28 21 00


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Zaandam
Dusseldorp Zaandam

Dr. H.G. Scholtenstraat 45
1508 EB Zaandam
075 - 63 51 901


> E-mail
> Route
> Website

Dusseldorp Zwolle
Dusseldorp Zwolle

Molenland 4
8024 AL Zwolle
038 - 42 77 357


> E-mail
> Route
> Website

Openingstijden Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen en Zwolle

Showroom
ma - vr: 08:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

Werkplaatsreceptie
ma - vr: 07:30 - 17:30
za: 08:00 - 17:00

Magazijn
ma - vr: 08:00 - 17:00

Openingstijden Alkmaar, Hoorn en Zaandam

Showroom
ma - vr: 08:30 - 18:00
za: 09:00 - 17:00

Werkplaatsreceptie
ma - vr: 08:00 - 18:00

Magazijn
ma - vr: 08:00 - 17:00
za: 09:00 - 13:00 (vestiging Alkmaar)

ONZE MERKEN

  • client logo 2
  • client logo 3
  • client logo 4
Dusseldorp BMW
Dusseldorp BMW
Dusseldorp MINI STARS Schadeherstel Dusseldorp Webshop Dusseldorp Carlease