1e Autotechnicus Afleveringen (BMW)

Dusseldorp Oostzaan

Onze vestiging in Oostzaan heeft alles op het gebied van BMW. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Lees dan snel verder en laat je contactgegevens bij ons achter!

Minimaal een jaar contract
Werken met een premium merk
Opleidingsprogramma via de BMW Academy

Wat ga je doen?

Als autotechnicus afleveringen bij Dusseldorp BMW verricht je, binnen een professioneel team, zelfstandig werkzaamheden die moeten worden gedaan voor een BMW kan worden afgeleverd aan de klant. Denk hierbij aan het inbouwen van accessoires en specifieke wensen van de klant.

Wat verwachten we van jou?

✓ een afgeronde opleiding tot 1e autotechnicus

✓ passie voor auto’s, met name voor ons mooie merk BMW en MINI

✓ je bent woonachtig in de omgeving van onze vestiging in Oostzaan

Open dag werkplaats

Wat bieden wij?

✓ een goed salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden,  zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, vakantiedagen enzovoort.

✓ een professioneel en gezellig team waarbij service, plezier en kwaliteit in een hoog vaandel staan

✓ opleidingsprogramma via de BMW Academy

✓ werken met een premiummerken

✓ een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband

Solliciteren

Ben jij een gedreven 1e autotechnicus en wil je werken voor een premiummerk? Stuur dan je gegevens naar sollicitatie@dusseldorpautomotive.nl

Over Dusseldorp Oostzaan

Van kleinste vestiging van BMW Dusseldorp naar nét niet de grootste: bij Dusseldorp BMW Oostzaan hebben we in 2018 enorm uitgebreid en gerenoveerd, waardoor we nu een prachtige vestiging hebben op een toplocatie in de hoek van de A8 en de A10.

Het mooiste uitzicht over Oostzaan? Geloof het of niet, maar dat uitzicht is te vinden op het bovenste parkeerdek van onze eigen parkeergarage! Deze parking biedt bovendien ruimte aan 200 BMW's zodat we altijd een fijne voorraad BMW's beschikbaar hebben, nieuwe auto's en Premium Selection occasions. Ook voor onderhoud van BMW's zijn we volledig uitgerust, met onze moderne werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur.

Bij Dusseldorp BMW Oostzaan vinden we het belangrijk om te investeren in het klimaat. Bijna alle benodigde energie voor onze dagelijkse bedrijfsvoering is daarom afkomstig van onze eigen zonnepanelen.

Werken bij Dusseldorp

Familiebedrijf
Actief als BMW, MINI & Motorrad dealer
+/- 400 medewerkers

Dusseldorp Automotive is al ruim 60 jaar actief partner van BMW Group. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Deventer, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Nieuwe-Pekela, Oostzaan en Zwolle behoort Dusseldorp Automotive tot de grotere dealers van de merken BMW en MINI. Onder de naam STARS Schadeherstel heeft Dusseldorp Automotive haar eigen merk onafhankelijke schadeherstelbedrijven en beschikt Dusseldorp Automotive over een multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease.

“Heeft deze meneer wel een rijbewijs?”

Voor een nieuwe wervingscampagne ging Tom Coronel bij de collega's in Den Haag een dagje meelopen, maar dan wel onherkenbaar. Hoe vond Tom het om te werken bij Dusseldorp en hoe geduldig zijn onze collega's? Dat zie je in deze video. In de werkplaats in Den Haag is verteld dat er een leerling een dag mee komt lopen en dat dit gefilmd wordt voor promotiedoeleinden. Echter is aan de collega’s niet verteld dat deze ‘leerling’ een beetje druk en vervelend kan zijn.


Benieuwd hoe dit is gegaan en of ze Tom hebben herkend? Check dan snel de video!