Het grootste BMW aanbod
Onze showrooms zijn geopend
Met 8 vestigingen altijd in de buurt

Het verhaal van Dusseldorp

We nemen u mee terug in de tijd. Bent u er klaar voor? Het begon allemaal in het jaar 1909. Als familiebedrijf opende Dusseldorp haar tweewielerbedrijf in Lichtenvoorde. Het duurde niet lang of het familiebedrijf maakte de overstap naar vierwielers. Door de groei van het bedrijf was het familiebedrijf genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie. Deze vonden ze in 1959 in Apeldoorn; nog in ditzelfde jaar werd de eerste BMW verkocht, waarna Dusseldorp werd erkend als eerste Nederlandse BMW-dealer. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf waar we allemaal hetzelfde delen: onze liefde en passie voor BMW. Of u nou langskomt voor het aanschaffen van nieuwe- of gebruikte BMW, uw huidige BMW voor onderhoud brengt of als u gewoonweg het grootste BMW aanbod van Nederland wilt komen bezichtigen: u bent te alle tijde van harte welkom bij Dusseldorp BMW.

Onze acties

BMW 330e voorraad deals
De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition
BMW X1 Orange Edition
BMW i3 Dark Shadow Edition
BMW Business Editions
BMW X2 Mesh Edition
BMW 330e hybride 2021 opladen

De BMW 330e

De perfecte combinatie van twee werelden; De BMW 330e Plug-in hybride is nu tijdelijk scherp geprijsd op voorraad. Leverbaar als occasion, demo of helemaal nieuw en natuurlijk ook als praktische Touring variant. Bekijk snel de mogelijkheden op onze BMW 330e actiepagina.
BMW 2 Serie Gran Coupe M Sport Edition

De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en is al vanaf zijn introductie populair in de premiumklasse. Goed nieuws want deze fantastische auto is nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. Deze aantrekkelijk Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de sportieve opties van het Model M Sport. 
BMW X1 Orange Edition rijdend

BMW X1 Orange Edition

De populaire BMW X1 Orange Edition is terug van weggeweest Volledig uitgerust, €3.671,- prijsvoordeel en tijdelijk extra inruilpremie. Bekijk deze Limited Edition nu.
BMW i3 Dark Shadow Edition voorzijde

BMW i3 Dark Shadow Edition

De 100% Elektrische BMW met meer dan 300 kilometer range. Nu als BMW i3 Dark shadow Edition met €6.390,- prijsvoordeel zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.

BMW Business Editions

Voor 2021 introduceert BMW een nieuwe actiepakket op bijna het gehele model aanbod De BMW Business Editions, dit pakket onderscheid vanwege het interessante prijsvoordeel en de uitgebreide uitrusting. Zo zijn alle BMW Business Editions voorzien van de meeste aantrekkelijke opties. Zo zijn alle Business Editions voorzien van (adapatieve) LED koplampen, BMW iDrive breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel.

BMW X2 Mesh Edition Brooklyn Grau zijkant

BMW X2 Mesh Edition

De BMW X2 is nu nog unieker gemaakt in de vorm van de BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails zoals de 20" inch Aerodynamische M Wielen en de unieke striping. De marktintroductie staat gepland vanaf november van 2020 en de M Mesh Edition is dan verkrijgbaar voor een meerprijs van € 4.995,-* 

 

 

 

Laatste nieuws

BMW iX3 2021 voorzijde

De nieuwe BMW iX3

11 augustus 2021

BMW legt de lat opnieuw hoger als het gaat om rijplezier in volledig elektrische auto's. De BMW iX3 heeft een flinke update gehad waarbij het sportieve karakter van de 286 pk sterke iX3 nog verder wordt benadrukt. Bovendien is de BMW iX3 nu standaard voorzien van het M Sportpakket. 

BMW X5 and BMW X6 Black Vermilion editions

BMW X5, BMW X6 en BMW X7 limited editions

14 juli 2021

De BMW X5, de BMW X6 en de BMW X7 combineren comfort en luxe met superieure prestaties en dynamische rijeigenschappen. Daarnaast zijn deze modellen elegant en onderscheidend in hun design. Nieuw zijn de BMW X5 en de BMW X6 limited editions Black Vermilion en de BMW X7 limited edition in Frozen Black Metallic. Slechts enkele exemplaren van deze modellen komen naar Nederland.