BMW X3 Header foto

BMW X3

Oneindig veel mogelijkheden

  • Aanschaf
  • Exterieur
  • Interieur
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

BMW X3

Met de BMW X3 ervaart u hoe het is om te rijden met oneindig veel mogelijkheden. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische design en opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad.

Prijzen

  • € 67.576Leverbaar vanaf
  • € 458Netto bijtelling vanaf
  • € 1.095Private lease
  • € 929Operational lease

Exterieur

De krachtige vormgegeven voor- en achterzijde van de nieuwe BMW X3 leggen de nadruk nog meer op de sportieve uitstraling van de auto. Het uiterlijk van de nieuwe BMW X3 heeft een krachtigere uitstraling met extra nadruk op de klassieke X elementen van de auto. Met de nieuw ontworpen BMW nierengrille, koplampen die ongeveer 10 millimeter smaller zijn en de nieuwe voorbumper ziet de BMW X3 er bijna uit als een geheel nieuw model. De verticale luchtinlaten onder de koplampen zijn in een driehoekige vorm geplaatst op de uiterste hoeken van de voorbumper.

bmw_X3_exterieur_dusseldorp_bmw

De voorzijde van de BMW X3

De BMW X3 heeft een extreem breed voorkomen en kenmerkende X-elementen wat zorgt voor een opvallende voorzijde. De voorzijde van de BMW X3 wordt benadrukt door een extra hoekige BMW nierengrille en een bumper in nieuw design met verticale luchtinlaten in driehoeksvorm. De full-LED lampen maken de BMW X3 af met een moderne uitstraling.

BMW X3 Header foto

De zijkant van de BMW X3

De BMW X3 straalt een onmiskenbaar gevoel van stijl en verfijning uit, en laat een blijvende indruk achter waar je ook gaat. De strakke lijnen van de BMW X3 creëren een dynamisch profiel dat de perfecte balans vindt tussen sportiviteit en verfijning. Elke bocht en ronding is zorgvuldig vormgegeven, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. De oplopende raamlijn voegt een vleugje dynamiek toe aan het geheel, terwijl de Hofmeister-knik een klassiek BMW-kenmerk is dat de X3 een unieke en herkenbare uitstraling geeft. En laten we de details niet vergeten: de aerodynamisch gevormde buitenspiegels die moeiteloos samensmelten met het geheel, en met functies zoals elektrische verstelling, verwarming en inklapbaarheid bieden ze ultiem gemak en comfort.

bmw_X3_exterieur_dusseldorp_bmw

De achterzijde van de BMW X3

De achterzijde van de BMW X3 is nieuw ontworpen en is zowel excentriek als modern. Dankzij de full-LED achterlichten met driedimensionale vormgeving valt hij extra op. De brede, verzonken, vrij gevormde uitlaatuiteindpijpen volgen de horizontale lijnen bovenaan en onderstrepen de moderniteit van het design.

Interieur

De ruimte in het interieur van de BMW X3 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met voldoende hoofd- en beenruimte voor alle inzittenden kunnen zowel bestuurder als passagiers genieten van een comfortabele en ontspannen rit. De slimme opbergoplossingen zorgen ervoor dat je al je persoonlijke spullen netjes kunt organiseren, terwijl de royale bagageruimte voldoende plaats biedt voor al je avonturen en zakelijke reizen.

bmw_X3_interieur_dusseldorp_bmw

BMW X3 cockpit

De cockpit van de BMW X3 is uitgerust met BMW Live Cockpit Professional. Dit is inclusief een navigatiefunctie en omvat een hoogwaardige weergavencombinatie. Bestaande uit een via aanraking bedienbaar Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch.

bmw_X3_interieur_dusseldorp_bmw

BMW X3 Achterbank

Met zijn ruime opstelling en ergonomisch ontwerp biedt de achterbank van de BMW X3 voldoende been- en hoofdruimte, zodat passagiers comfortabel kunnen zitten, zelfs tijdens lange ritten. De zachte bekleding en hoogwaardige materialen creëren een oase van comfort en luxe, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. De achterbank van de BMW X3 is ook voorzien van handige functies die zorgen voor extra gemak en veelzijdigheid. Met neerklapbare achterbankleuningen kun je de bagageruimte eenvoudig vergroten, zodat u alles kunt meenemen wat u nodig hebt voor uw avontuur. Daarnaast biedt de achterbank van de BMW X3 ook geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden, zodat passagiers altijd verbonden kunnen blijven tijdens de reis. Met beschikbare USB-poorten en optionele entertainmentsystemen kunnen passagiers genieten van hun favoriete media.





bmw_X3_interieur_dusseldorp_bmw

BMW X3 voorstoelen

De BMW X3 heeft sportstoelen voor de bestuurder en de voorpassagier. Deze stoelen onderscheiden zich door de vele instelmogelijkheden. Dankzij de hogere wangen van de zitting en rugleuning bieden de sportstoelen uitstekende ergonomie en perfecte zijdelingse ondersteuning.

Leaseprijzen BMW X3

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW X3. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw BMW X3 via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

Leaseprijzen BMW X3 Private lease vanaf €1.095,- per maand Operational lease vanaf €929,- per maand



BMW X3 occasion kopen

Koop uw BMW X3 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW X3 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW X3.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd

Bekijk alle BMW X3 occasions

BMW X3 uitvoeringen

BMW X3 Standaard

BMW X3 Standaarduitvoering

Vanaf€ 67.205,8

CheckmarkLED koplampen en LED achterlichten
CheckmarkPark Distance Control voor en achter
CheckmarkBMW Live Cockpit Plus met navigatiefunctie
BMW X3 M-Sportpakket

BMW X3 M Sportpakket

Vanaf€ 71.058,7

CheckmarkAlpinweiss
Checkmark19 inch LM M Y-spaak (Styling 887 M) in Bicolor Midnight Grau
CheckmarkSteptronic Sport transmissie
BMW_X3-M40i

BMW X3 Executive

Vanaf€ 71.462,3

CheckmarkLED koplampen en LED achterlichten
CheckmarkPark Distance Control voor en achter
CheckmarkBMW Live Cockpit Plus met navigatiefunctie
BMW X3 High Executive

BMW X3 High Executive

Vanaf€ 77.462,7

CheckmarkM Carbonschwarz
Checkmark20 inch LM aerodynamisch (Styling 890 M) in Bicolor Jet Black
CheckmarkLeder Vernasca Schwarz stiksel Blau Schwarz
BMW X3 - showcase

De performance die bij je past

De BMW X3 straalt een onmiskenbaar gevoel van stijl en verfijning uit, en laat een blijvende indruk achter waar je ook gaat. De strakke lijnen van de BMW X3 creëren een dynamisch profiel dat de perfecte balans vindt tussen sportiviteit en verfijning. Elke bocht en ronding is zorgvuldig vormgegeven, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW X3 xDrive30e
292
2,3 − 2L
-
53 − 45g/km
BMW X3 xDrive20i
184
8,1 − 7,6L
8,4S
185 − 172g/km
BMW X3 xDrive30i
245
8,2 − 7,6L
6,6S
186 − 173g/km

Vraag en antwoord

De BMW X3 Plug- in hybride is niet alleen functioneel en sportief maar ook nog duurzaam. De elektrische actieradius bedraagt tot 50 km. Het stroomverbruik van de volledige elektrische BMW iX3 varieert tussen de 18,9 en de 18,5 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 453 en 461 g/km en de CO₂ emissie is 0 g/km.

Wat heeft u allemaal nodig als u uw BMW X3 gemakkelijk thuis wilt opladen? Uw adviseur legt het graag aan u uit. Hiervoor zijn verschillende producten en services beschikbaar, waarmee u uw volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW thuis kunt opladen tot en met 22 kW. Wij bieden u zelfs een installatieservice aan, zodat uw BMW Wallbox veilig en naar behoren wordt geïnstalleerd. Wij adviseren u graag over de op maat gemaakte pakketaanbiedingen, inclusief onze installatieservice.

✓ Maak van uw huis een persoonlijk laadstation

✓ Op maat gemaakte pakketoplossingen

✓ Maak gebruik van de installatieservice

De BMW X3 biedt niet alleen een verfijnde rijervaring en luxueus comfort, maar ook een efficiënt brandstofverbruik en royale interieurruimte, ongeacht uw keuze voor Elektrische, benzine, diesel of hybride aandrijving. Ontdek de veelzijdigheid van de BMW X3 en maak uw rijervaring onvergetelijk.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 9,3 en 2,0 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 28,8 en 25,7 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 211 en 45 g/km en de elektrische actieradius tussen de 45 en 50 km.

Het stroomverbruik van de volledige elektrische BMW iX3 varieert tussen de 18,9 en de 18,5 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 453 en 461 g/km en de CO₂ emissie is 0 g/km.

Met een capaciteit van 550 tot 1600 liter, biedt de kofferbak van de BMW X3 voldoende ruimte voor al uw bagage en benodigdheden.

De BMW X3 is een statement van onbeperkte mogelijkheden en een expressie van pure vrijheid. Vanaf de eerste blik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische design en fascineert met een opwindende rijervaring. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe maatstaf in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt. Met een lengte van 4708 mm, een breedte van 1891 mm en een hoogte van 1676 mm, biedt de BMW X3 voldoende ruimte voor bestuurder en passagiers. Of u nu lange ritten maakt of in de stad rijdt, u en uw passagiers kunnen genieten van een comfortabele reis. Het ruime interieur van de BMW X3 biedt veel beenruimte en hoofdruimte voor alle inzittenden.

De BMW X3 biedt niet alleen luxe en sportiviteit, maar ook praktische functionaliteit met een optionele trekhaak.

Aanbod BMW X3

Bekijk het aanbod
Aanbod foto BMW X3

Interesse?

Interesse in een BMW X3 - foto