BMW i3 Dark Shadow Edition

100% Elektrisch en slechts 12% bijtelling

Wanneer maakt u de overstap naar elektrisch rijden? Als u dit jaar nog de keuze maakt voor de gelimiteerde BMW i3 Dark Shadow Edition, dan rijdt u in de duurzaamste elektrische auto - voorzien van alle opties die u nodig heeft en u profiteert nog van het lage 12% bijtellingstarief. Ontdek nu de BMW i3 Dark Shadow Edition bij Dusseldorp BMW 

De highlights

Laten we aan de buitenkant beginnen met de stoere kleur Fluid Black met grijze accenten en en extra getint glas. Dan door naar de velgen deze zijn standaard maar liefst 20-inch, dit ziet er niet alleen gaaf uit maar geeft ook nog eens lage rolweerstand. Stap in het interieur en ervaar direct alle duurzame materialen, wist u dat de stoelbekleding voor 34% bestaat uit gerecyclede PET flessen? Ook handig in het interieur, het grote touchscreen inclusief achteruitrijcamera.  


DARK SHADOW EDITION

  1. Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten
  2. Comfort Pakket Advanced
  3. Sportpakket
  4. 20 inch lichtmetalen wielen dubbelspaak in Jet Black
  5. Connectivity Pakket (incl. Navigatie Professional en RTTI)
  6. Achteruitrijcamera
  7. Park Distance Control voor/achter (PDC)
  8. Warmtepomp
  9. Stoelverwarming en accuverwarming
  10. Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Dit aanbod is geldig tot 30 juli 2021 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.