BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

tijdelijk een automaat op elke BMW

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. Dusseldorp BMW heeft altijd diverse modellen op voorraad die voorzien van de soepele Steptronic Automaat, wilt u dit zelf ervaren? Maak dan afspraak voor een proefrit in het model dat bij u past.

Automatisch naar Dusseldorp

De Steptronic automaat zorgt voor ongeëvenaard rijplezier en maakt van elke rit een unieke beleving waarin u optimaal de sportieve, dynamische en comfortabele eigenschappen van een BMW kunt ervaren.

De BMW Steptronic is beschikbaar op talloze modellen. Uw voordeel varieert afhankelijk van de gekozen motor en de uitvoering. Wilt u meer informatie ontvangen, of deze steptronic automaat zelf uitproberen? Neem dan eenvoudig contact op Dusseldorp BMW, wij vertellen u graag meer.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER

Naast een standaard automaat op iedere BMW profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. De M Sport Edition en de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstrepen de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot €7900,- Deze uitvoeringen zijn uiteraard te bekijken en beschikbaar voor een overtuigende proefrit.

Alleen beschikbaar voor modellen waarvoor optioneel een automatische transmissie leverbaar is (modellen met standaard een automatische transmissie maken geen onderdeel uit van de actie). BMW M modellen zijn uitgesloten van deze actie.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.