BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

Nu tijdelijk een automaat op elke BMW

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. Schakel dus nu snel en maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.

SPORTIEF. DYNAMISCH. COMFORTABEL

De Steptronic automaat zorgt voor ongeëvenaard rijplezier en maakt van elke rit een unieke beleving waarin u optimaal de sportieve, dynamische en comfortabele eigenschappen van een BMW kunt ervaren.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER

Naast een standaard automaat op iedere BMW profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

Alleen beschikbaar voor modellen waarvoor optioneel een automatische transmissie leverbaar is (modellen met standaard een automatische transmissie maken geen onderdeel uit van de actie). BMW M modellen zijn uitgesloten van deze actie.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook Model M Sport voor de BMW 1, 2, 3 en 4 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Op deze manier wordt niet alleen uw BMW rijker maar profiteert u ook van nog meer voordeel.

Is Model M Sport nog niet sportief genoeg, dan is er speciaal voor de BMW 1, 2 en 3 Serie ook nog een M Performance Pack beschikbaar. Kies uw model, ontdek de mogelijkheden en profiteer tijdelijk van veel voordeel.