Electrified by Dusseldorp

Ontvang een gratis laadpaal en meer!

Steeds meer BMW en MINI rijders stappen over naar elektrisch rijden en dat is niet zo gek. Rijden in een elektrische BMW of MINI is niet alleen beter voor het milieu, ook heeft u de mogelijkheid te rijden op zelf opgewekte energie en is elektriciteit goedkoper dan benzine of diesel. Zakelijk gezien is elektrisch rijden ook zéér aantrekkelijk, door de lage bijtelling van 12% (tot het einde van dit jaar) en is een elektrische auto het ideale visitekaartje voor uw duurzame onderneming. 

We laten u graag kennis maken met alle voordelen, ervaren hoe prachtig elektrisch rijden in een BMW of MINI is en dat doen we met onze aantrekkelijke actie: 'Electrified By Dusseldorp'. Hiermee kunt u voordelig overstappen naar elektrisch rijden, in de BMW i3 of MINI Electric en bent u van alle gemakken voorzien. Vraag naar de voorwaarden of lees hieronder meer informatie over de actie.

Gratis wallbox t.w.v. € 1.500,-
Tot € 2.000,- inruilvoordeel op uw huidige auto
Aantrekkelijk rentetarief vanaf 1,99%

Bekijk het aanbod en ontvang direct uw voordeel.

Wilt u gelijk weten hoeveel voordeel u op een BMW i3 of de MINI Electric kunt krijgen? Bekijk dan ons aanbod en/of neem direct contact met ons op.

Bekijk de actiemodellen

BMW i3
MINI Electric
Elektrische BMW i3 geparkeerd bij een huis

BMW i3

De duurzaamste elektrische auto ooit

De BMW i3 kent vele aangename verrassingen. Wist u bijvoorbeeld dat de BMW i3 de duurzaamste elektrische auto ooit is? Gebouwd met windenergie, gemaakt van gerecyclede materialen en met natuurlijke grondstoffen in een ultra moderne fabriek.

De BMW i3 heeft een actieradius van 260 kilometer, is in 45 minuten voor 80% opgeladen en is voor 95 procent volledig recyclebaar! Bekijk ons aanbod van de BMW i3 of lees meer informatie over dit model.

Elektrische MINI geparkeerd bij een woning

MINI Electric

De MINI van de toekomst

Duurzaam, sportief en typisch MINI: dat is de MINI Electric. Sprint in slechts 7,5 seconden naar de 100 km/u, parkeer jouw compacte MINI waar je maar wilt en laad hem met de snellader in slechts 35 minuten voor 80% weer op.

Net zo iconisch, net zo leuk en helemaal klaar voor de toekomst. Bekijk de MINI Electric in ons aanbod of lees meer informatie over het model via de onderstaande link.

ELEKTRISCH RIJDEN. MAKKELIJK GEMAAKT.

Elektrisch rijden is nog nooit zo eenvoudig geweest. U krijgt tijdelijk een gratis EV-Wall oplaadpunt én Safety Check door E2-Energie, bij aanschaf van een nieuwe BMW i3 of MINI Electric bij Dusseldorp. Ook regelt E2-Energie de gehele installatie voor u. Dat is elektrisch rijden makkelijk gemaakt.
E2Charge van E2-Energie laadpaal en een BMW i3

EV-Wall oplaadpunt

De EV-Wall is een internationaal award-winning oplaadpunt. Deze laadvoorziening van E2-Energie heeft een strak, simplistisch design en is gemaakt van duurzame materialen. De slimme EV-Wall is tevens voorzien van loadbalancing om overbelasting te voorkomen.

E2-Energie safety check met laptop

Safety Check

Met de Safety Check van E2-Energie wordt er gekeken of u uw BMW of MINI veilig thuis kunt opladen. Zo wordt uw meterkast gecontroleerd en krijgt u hiervan een inspectieverslag. Dit verslag wordt samen met u doorgelopen en uw EV-Wall wordt vervolgens aangesloten. E2-Energie regelt het gehele proces voor u.

BMW i3 en MINI Electric geparkeerd bij een woning

Installatie

E2-Energie regelt de volledige aansluiting van uw EV-Wall tot en met 10 meter. Hierdoor weet u zeker dat u veilig en accuraat uw BMW of MINI thuis kunt opladen. Het oplaadpunt wordt in overleg met u aan uw huis bevestigd en al het stroom wordt correct aangesloten. Vervolgens wordt alles getest en krijgt u uitleg over de werking van de EV-Wall.

Man in BMW i3

Aantrekkelijke financiering

Privé en zakelijk vanaf 1,99% rente

Wilt u graag overstappen op elektrisch rijden maar heeft u geen zin om het aankoopbedrag in één keer te moeten betalen? Bekijk dan onze aantrekkelijke financieringsregeling. Zo kunt u al tegen een rente van slechts 1,99% een MINI Electric financieren, zowel zakelijk als privé, bij het afsluiten van een Top Cover verzekering. Wilt u gebruik maken van deze aantrekkelijke financieringsregeling? Vraag dan naar de voorwaarden of neem hierover contact met ons op.


Actietarieven

Rentetarief MINI Electric: 1,99%


Rentetarief BMW i3: 3,99%

Meer over elektrisch rijden

BMW iX3 2021 kopen

De BMW iX3

De 100% Elektrisch BMW iX3 heeft een range tot wel 460 KM en is nu leverbaar uit voorraad. Dit betekent dat u nu nog kan profiteren van het aantrekkelijke bijtellingstarief en snel kunt rijden. 

Blog: hybride of elektrisch

Hybride of elektrisch rijden is de laatste jaren erg populair geworden. Wat zijn nou de verschillen tussen deze auto’s en wat zijn de voordelen? Dat leggen wij graag uit in onze laatste blog. Je leest deze blog via de onderstaande button.

Aanbod hybride en elektrische BMW’s

Bij Dusseldorp BMW hebben we een groot aanbod aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Van sportief en compact, tot aan comfortabel met zeeën aan ruimte. Bekijk ons aanbod hier.

Actievoorwaarden
・ Deze actie is alleen van toepassing op voorraadauto’s van de BMW i3 en de MINI Electric.
・ De actie loopt tot 31 december 2021 of zo lang de voorraad strekt.
・ Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.