Tijdelijk 1,99% rente

Op nieuwe voorraad modellen

Toe aan een nieuwe BMW, maar nog geen geschikt moment gevonden? Wacht dan niet te lang want het rijden in een nieuwe BMW wordt nu wel heel aantrekkelijk. In de maand juni profiteert u namelijk tijdelijk van 1,99% rente bij de financiering op nieuwe voorraadmodellen. Waar wacht u nog op? Maak snel een afspraak bij uw Dusseldorp vestiging zodat u snel op weg kan in uw nieuwe BMW. 

BMW X1laadkabel

Plug-in Hybride

Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een Plug-in Hybride uit de voorraad van Dusseldorp BMW. Wilt u graag zuiniger rijden, maar is de overstap naar een elektrische BMW te groot? Dan is een Plug-in Hybride een goede optie. Hiermee combineert u namelijk de voordelen van zowel een benzine auto als een elektrische auto. 

BMW Private lease 1 serie

BMW Private Lease

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vaste prijs per maand. Naast het vaste bedrag per maand bepaalt u zelf de looptijd en het aantal kilometers dat u per maand rijdt. Makkelijk toch? Meer weten over Private Lease bij Dusseldorp BMW? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina. 

Bekijk de voorraad