BMW 2 SERIE AT & GT - 60 YEARS EDITION

Exclusief bij Dusseldorp BMW

Kiest u voor een BMW 2 Active of Gran Tourer Serie 60 Years Edition, dan heeft u de keuze uit een Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke 60 Years Edition uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. 

De BMW 2 Serie AT & GT

Niet alleen op het eerste gezicht een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer zijn indrukwekkend vanuit elk perspectief – en met elk detail. De grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn dadendrang, de LED-koplampen onderstrepen de charismatische uitstraling. En het dynamische silhouet met de horizontale taillelijn en de opvallend gecontoureerde dorpelverbreders verlenen de BMW 2 Serie een sportief en modern karakter.

DE PAKKETTEN

WINTER PACK

Het Winter Pack geeft de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer alle tools om winterse omstandigheden te trotseren. Zo levert de originele BMW Dak koffer met 420 Liter meer dan voldoende ruimte voor een reis naar uw favoriete wintersportgebied en heeft u voldoende grip dankzij de BMW winterwielen. 

Totaalprijs Winter Pack:                  € 2.516,- 

Totaalprijs 60 Years Edition:          € 1.006,-

Uw voordeel:                                    € 1.510,- 

 

Het Winter Pack bestaat uit:

Dakbox 420L | Zwart

Dakdragerset | Aluminium

Winterwielset | 16" Dubbel Spaak 473

SUMMER PACK

 

het Summer Pack maakt de BMW 2 Serie  Active en Gran Tourer helemaal compleet, een praktische trekhaak geeft u de vrijheid om de BMW 2 Serie voor diverse doeleinden te gebruiken en uiteraard kan de handige BMW fietsendrager hier ook op gemonteerd worden. 

 

Totaalprijs Summer Pack:              € 1.739,- 

Totaalprijs 60 Years Edition:          €  695,-

Uw voordeel:                                    € 1.043,- 

 

Het Summer Pack bestaat uit:

Trekhaak | Afneembaar (Auto met Comfort Access)

Fietsdrager Pro 2.0