BMW 330e eDRIVE EDITION.

STANDAARD MET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 330e is op álle fronten verbeterd. Hij rijdt beter, stuurt scherper, is lichter en slimmer dan ooit.

Het High Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. Zoals Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie eDrive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op voordeel dat oploopt tot € 7.129,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit bij één van de zeven Dusseldorp BMW vestigingen. 

U rijdt al in een BMW 330e sedan vanaf € 53.698,00

Tot wel 60 km puur elektrisch rijden.
HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.
HYBRIDE AANDRIJFLIJN.
SLIM OPLADEN.

HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Het standaard High Executive pakket geeft de BMW 330e alle opties die u nodig heeft.

  • Leder Vernasca
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • LED koplampen
  • BMW Live Cockpit Professional
  • BMW Connected Pack Professional

HYBRIDE AANDRIJFLIJN.

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW 330e bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, de uiterst efficiënte eDrive elektromotor en BMW EfficientDynamics technologieën. Samen produceren ze een systeemvermogen van maximaal 215 kW/292 pk. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. In cijfers uitgedrukt: een indrukwekkend koppel van 420 Nm bij een gemiddeld brandstofverbruik van 1,7 l/100 km. De BMW 3 Serie Plug-in Hybride versnelt van 0 naar 100 km/u in 6,0 seconden en haalt een topsnelheid van 230 km/u.

 

SLIM OPLADEN.

De BMW 330e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

ACTIERADIUS EN OPLADEN.

Nieuwe doelen stellen: met zijn puur elektrische actieradius van 60 km* is de BMW 330e iPerformance* de perfecte begeleider. De energie hiervoor wordt opgeslagen in de vloeistofgekoelde hoogvoltage-accu die eenvoudig en snel thuis via een normaal 230V-stopcontact kan worden opgeladen in minder dan 5 uur. Met het hogere laadvermogen van de BMW i Wallbox duurt dit ca. 2.50 uur. U kunt uw BMW Plug-in Hybride met behulp van een als Origineel BMW Accessoire verkrijgbaar snoer ook onderweg opladen aan openbare laadpalen.

De BMW 330e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Wilt u meer weten? 

ANDEREN BEKEKEN OOK.

BMW 530e eDrive Edition.

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte BMW eDrive. Daarmee wordt puur elektrisch rijden mogelijk op korte ritten. En dynamische rijprestaties voor lange ritten. En kiest u nú voor een BMW 530e eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.