BMW 330e eDRIVE EDITION.

Nu standaard met High Executive pakket

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 330e is op álle fronten verbeterd. Hij rijdt beter, stuurt scherper, is lichter en slimmer dan ooit.

Het High Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. Zoals Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie eDrive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op voordeel dat oploopt tot € 7.129,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit bij één van de zeven Dusseldorp BMW vestigingen. 

U rijdt al in een BMW 330e sedan vanaf € 53.698,00

Inclusief High Executive.
Hybride aandrijflijn.
Slim opladen.

Inclusief High Executive.

Het standaard High Executive pakket geeft de BMW 330e alle opties die u nodig heeft.

  • Leder Vernasca
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • LED koplampen
  • BMW Live Cockpit Professional
  • BMW Connected Pack Professional

Hybride aandrijflijn.

De nieuwe BMW 330e wordt aangedreven door 292 pk puur rijplezier. De BMW Plug-in Hybride ontvouwt met zijn uiterst efficiënte combinatie van een elektromotor en de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor een revolutionaire aandrijfkracht. Klaar om alles opnieuw te ontdekken. 184 pk aandrijving verbrandingsmotor + maximaal 113 pk elektrische aandrijving.

Slim opladen.

De BMW 330e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

De BMW 330e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Wilt u meer weten? 

ANDEREN BEKEKEN OOK.

BMW 530e eDrive Edition.

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte BMW eDrive. Daarmee wordt puur elektrisch rijden mogelijk op korte ritten. En dynamische rijprestaties voor lange ritten. En kiest u nú voor een BMW 530e eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.