BMW 330i Touring 'Introduction'

VEEL VERMOGEN SCHERPE PRIJS

Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. Deze is tijdelijk leverbaar als interessante geprijsde BMW 330i Touring 'Introduction'. Voor €50.742,- rijdt u in de compleet nieuwe 330i Touring 'introduction' maar u betaalt de prijs van een 320i Touring. Kiest u liever Private Lease? Dit is uiteraard mogelijk vanaf €699,- per maand.* Deze actie is geldig tot en met oktober 2019. Meer weten? 

Private Lease

SPECIAAL INTRODUCTIE TARIEF

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is tijdelijk leverbaar met een speciaal private lease introductie tarief van € 699,- all-in per maand.* Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in in een scherp private lease tarief? Neem dan contact op met of vraag een vrijblijvende private lease offerte aan. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

*Genoemd bedrag is gebaseerd op een BW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden van BMW Private Lease zijn terug te vinden via onderstaande button