BMW 530e eDRIVE EDITION.

Standaard met High Executive pakket

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan adaptieve LED-Koplampen. Met hoekverlichting en beam-assist. Denk aan Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Dus nooit meer gedoe met CD’s. Denk aan elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En als dit ‘meer’ krijgt u voor minder. Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 4.995,-. Wacht niet langer. Boek een proefrit bij een van onze Dusseldorp BMW vestigingen.

LOKAAL EMMISIEVRIJ RIJDEN.

De BMW 530e eDrive Edition combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte BMW eDrive. Daarmee wordt puur elektrisch rijden mogelijk op korte ritten. En dynamische rijprestaties voor lange ritten. En kiest u nú voor een BMW 530e eDrive Edition, dan krijgt u standaard een High Executive Pakket vol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken. 

SLIM OPLADEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

De BMW 530e eDrive Edition kan via een conventioneel stopcontact of aan openbare laadpalen worden opgeladen. Intelligent energiemanagement optimaliseert het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de accu.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Andere bekeken ook

BMW 225xe eDrive Edition

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen. Met hoekverlichting en beam-assist. Denk aan Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Dus nooit meer gedoe met CD’s. Denk aan elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú nu voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 4.995,- Wacht niet langer. Boek een proefrit bij de dichtstbijzijnde Dusseldorp BMW vestiging