BMW 8 Serie Gran Coupé

Ontdek de BMW 8 Serie Gran Coupé.

Maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie (Gran) Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

BMW 8 Serie Coupé

GERICHT OP PRESTATIE.

Een coupé die indrukwekkende dynamiek combineert met balans, betrouwbaarheid en comfort voor de lange afstand: de nieuwe BMW 8  Serie Coupé. De nieuwe luxueuze coupé zorgt voor adembenemende prestaties. De carrosseriestructuur, aandrijftechniek en wielophanging zijn nadrukkelijk gericht op prestatie en deelt zijn techniek met de BMW M8 GTE raceauto. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt, uitgebalanceerde gewichtsverdeling en een lichtgewicht constructie. De wil om te presteren komt sterk terug in de designtaal van het exterieur. Het minimalistische design kenmerkt zich door elegante, vloeiende lijnen met een lage carrosserie, lange motorkap en brede krachtige heupen.

De nieuw ontworpen sportstoelen, standaard uitgerust in Vernasca leder, bieden een lage zitpositie en voldoende ondersteuning tijdens het rijden. Het rustgevende en luxueuze interieur is vooruitstrevend en voorzien van diverse innovatieve technologieën. Zo is de nieuwe BMW 8 Serie Coupé standaard uitgerust met het BMW Live Cockpit Professional, een volledig digitaal instrumentencluster eveneens als een 10,25 inch Control Display. Verder accenturen de gerangschikte bedieningsorganen de focus op de bestuurder en het belang van een sportieve en dynamische rijbeleving. Tot slot onderstrepen de hoogwaardige materialen in het interieur het luxe karakter van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

"MET DE BMW 8 SERIE COUPÉ BENT U DE TIJD VOORUIT.''

Het ultieme topmodel, na de nog niet beschikbare BMW M8, is de BMW M850i xDrive Coupé. De BMW M850i xDrive zorgt ervoor dat de autosportgenen van de BMW 8 Serie Coupé volledig ontketend worden. De M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) maakt dat meter na meter duidelijk. Echte autosport-features, zoals de twee Twinscroll-turbocompressoren, cilinderloopvlakken met speciale coating en separaat regelbare koelcircuits, wekken de autosportgenen tot leven. Voor optimale dynamiek en perfecte tractie zorgen de 20-inch high performance banden, de vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen en het M sportdifferentieel. De M850i xDrive valt aan de buitenzijde op door de vergrote luchtinlaten, de voorspoilerlip, de M logo's op de voorschermen en de Air Breathers in de flanken, alsmede de M achterspoiler. En met tal van designelementen in Cerium Grey, zoals de omlijsting en spijlen van de nierengrille, de inleg van de Air Breathers, de buitenspiegelkappen, de 20-inch lichtmetalen wielen en de uitlaateindpijpen, onderscheidt de BMW M850i xDrive zich ook qua kleur van andere sportauto’s.

BMW 8 Serie Gran Coupé

RIJPLEZIER VERMENIGVULDIGD MET 4 .

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé: combineert dagelijks gebruiksgemak samen met sportieve prestaties om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen. De BMW 8 Serie Gran Coupé is een adembenemende sportauto met plek voor vier personen. De twee passagiers die achterin zitten hebben genoeg ruimte en zitten uiterst riant op de comfortabele, afzonderlijke stoelen met lederen bekleding. De goed op het lichaam aansluitende stoelen zorgen voor een perfecte zijdelingse steun en een optimale rijbeleving, zelfs wanneer je achterin zit. Over het algemeen straalt het design van het interieur met elk detail. De individuele luxe en sportieve ambities van de nieuwe BMW 8 Serie worden duidelijk benadrukt, waar alle materialen van superieure kwaliteit zijn voorzien en perfect zijn afgewerkt. In combinatie met het meesterlijke handwerk biedt het moderne, eersteklas interieur maximaal comfort en een overweldigende ruimtelijkheid voor alle inzittenden.

Het pure en esthetische design zet zich voort aan de buitenzijde, waar de BMW 8 Serie Gran Coupé zijn onderscheidend vermogen laat zien. De luxueuze sportwagen introduceert een nieuwe vormtaal die kracht en indrukwekkende wendbaarheid uitstraalt. Al om al biedt de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé de beste rijbeleving. Zodra de temperamentvolle motor de toerenteller de hoogte in jaagt, stijgt ook de hartslag van de inzittende. Op alle vier de zitplaatsen, in een onweerstaanbaar exclusieve en fascinerende sportieve ambiance.

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé zal in november 2019 officieel geïntroduceerd worden in onze showrooms, de prijzen zijn momenteel nog niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat de eerste klantorders al in oktober 2018 geproduceerd worden, u kunt dan ook ruim voor deze tijd uw BMW 8 serie Gran Coupé bij ons configureren en bestellen.

BMW Motoriseringen

Gedachten werden geboren, ideeën tot het einde doorgedacht en knowhow tot het uiterste gedreven. De meest innovatieve technologieën werden ontwikkeld, comfort en efficiëntie verhoogd en het prestatieniveau opgevoerd. Maar dat alles werd niet gedaan om kennis, kunnen en pioniersgeest te etaleren – maar om dat ene bijzondere gevoel nog voelbaarder te maken: rijplezier. Innovatie wordt emotie – de nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

- BMW 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 235 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 5,2 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,4–7,5 l/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 168–170 g/km

- BMW 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 235 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 4,9 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,7–7,8 l/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 168–170 g/km

- BMW 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met een vermogen van 235 kW (340 pk) en een koppel van 700 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 4,8 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 5,8–5,6/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 154–146 g/km

- BMW M Performance Twin Power Turbo V8-benzinemotor met een vermogen van 390 kW (530 pk) en een koppel van 750 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 3,7 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 9,8–9,7/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 224–221 g/km