BMW acties en Aanbiedingen

BMW X1 Orange Edition 2021 voorzijde

BMW X1 Orange Edition

De populaire BMW X1 Orange Edition is terug van weggeweest Volledig uitgerust, €3.671,- prijsvoordeel en tijdelijk extra inruilpremie. Bekijk deze Limited Edition nu.
BMW Rente actie

Tijdelijk 1,99% rente

Toe aan een nieuwe BMW, maar nog geen geschikt moment gevonden? Wacht dan niet te lang want het rijden in een nieuwe BMW wordt nu wel heel aantrekkelijk. In de maanden april en mei profiteert u namelijk tijdelijk van 1,99% rente bij de financiering op nieuwe voorraadmodellen. Waar wacht u nog op? Maak snel een afspraak bij uw Dusseldorp vestiging zodat u snel op weg kan in uw nieuwe BMW. 

BMW X1laadkabel

Opgeladen op weg

Bij aankoop van een BMW hybride – krijgt u tijdens de Dusseldorp BMW hybride actiedagen – een gratis oplaad tegoed ter waarde van € 500,- cadeau. Lees hieronder alle voordelen van een BMW hybride of bekijk direct ons actie-aanbod aan nieuwe- en gebruikte BMW hybrides.

Zomerbanden wielwissel

De zomer staat voor de deur! Samen met u zorgen we er graag voor dat u veilig de weg op kunt met uw BMW. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de nodige voorbereidingen. Zo zijn de banden gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Onze zomerwissel afspraakplanner is vanaf nu geopend, waardoor u snel en eenvoudig een afspraak kunt maken om uw winterwielen om te wisselen naar zomerwielen. Hiermee zorgen we er samen voor dat u optimaal en veilig kan genieten van uw BMW tijdens het komende zomerseizoen!

BMW Business Editions

Voor 2021 introduceert BMW een nieuwe actiepakket op bijna het gehele model aanbod De BMW Business Editions, dit pakket onderscheid vanwege het interessante prijsvoordeel en de uitgebreide uitrusting. Zo zijn alle BMW Business Editions voorzien van de meeste aantrekkelijke opties. Zo zijn alle Business Editions voorzien van (adapatieve) LED koplampen, BMW iDrive breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel.

BMW Winterbanden 2020

Winterbanden wielwissel

De winter is in volle gang en wij zorgen er graag samen voor dat u ook met deze winterse temperaturen veilig de weg op kunt. Zo kunt u bij Dusseldorp BMW terecht voor voordelige, nieuwe winterwielsets voor uw BMW en kunt u deze door één van onze specialisten laten monteren. Alle winterwielsets zijn gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor u klaar. Maak een afspraak door middel van onze afspraakplanner, hiermee kunt u eenvoudig online een afspraak plannen wanneer u het beste uit komt.

BMW X2 Mesh Edition Brooklyn Grau zijkant

BMW X2 Mesh Edition

De BMW X2 is nu nog unieker gemaakt in de vorm van de BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails zoals de 20" inch Aerodynamische M Wielen en de unieke striping. De marktintroductie staat gepland vanaf november van 2020 en de M Mesh Edition is dan verkrijgbaar voor een meerprijs van € 4.995,-* 

 

 

 

BMW i3 Dark Shadow Edition voorzijde

BMW i3 Dark Shadow Edition

Wanneer maakt u de overstap naar elektrisch rijden? Als u dit jaar nog de keuze maakt voor de gelimiteerde BMW i3 Dark Shadow Edition, dan rijdt u in de duurzaamste elektrische auto - voorzien van alle opties die u nodig heeft en u profiteert nog van het lage 12% bijtellingstarief. Ontdek nu de BMW i3 Dark Shadow Edition bij Dusseldorp BMW 

BMW 418i Gran Coupe M Sport Corporate lease

BMW 4 Serie Gran Coupé actie

Soms komt er een uitvoering voorbij waar u gewoon geen "nee" tegen kunt zeggen. En u kunt het wellicht al raden, maar we hebber er weer één te pakken... de BMW 4 Serie Gran Coupé. Deze tijdloze verschijning loopt helaas al weer tegen het einde van de productie aan. Wat natuurlijk ontzettend jammer is, want deze BMW combineert het praktische gemak van de BMW 3 Serie met de sportieve uitstraling van de BMW 4 Serie Coupé. Een unieke combinatie! Het voordeel is nu wel dat we deze laatste modellen super scherp geprijsd kunnen aanbieden.

BMW eDrive Editions

De BMW eDrive Editions: uw BMW is nog nooit zo luxe geweest. Met de BMW eDrive Editions kunt u profiteren van een High Executive pakket op uw Plug-in Hybride BMW en dat met een groot voordeel. Sterker nog, u kunt nu zelfs een voordeel behalen van méér dan €7.839,-!* Met de eDrive Editions en het High Executive pakket voegt u echt iets extra toe aan uw BMW. Een oase van luxe en comfort, gepaard met het heerlijke rijgenot van uw Plug-in Hybride. Ervaar de eDrive Editions nu bij Dusseldrorp BMW en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.