BMW Executive Editions

Tijdelijk tot €5.189,- voordeel

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. En wat dacht u van een lederen sportstuur. Daarmee neemt u voortaan geen bochten meer. Maar domineert u ze.

Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- * Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit bij uw BMW Dealer.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Bekijk de voordelen

OFFERTE AANVRAGEN OF EEN PROEFRIT MAKEN?

Direct een op maat gemaakte offerte in de mail of toch eerst een proefrit maken? Neem dan snel contact op met één van onze vestigingen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VOORWAARDEN

* Dit maximale voordeel is te behalen bij de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer Executive Editions.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2020. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.