BMW i-Ready

Vrij overstappen naar elektrisch zodra u er klaar voor bent

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. Dusseldorp BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen bij Dusseldorp BMW en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

VOORDELEN i-READY

01 Keuze uit alle BMW modellen
02 Aantrekkelijk leasetarief
03 Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
BMW i-Ready optie voor slechts €10,- per maand
05 Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent
KIES VOOR PRIVATE LEASE
KIES VOOR OPERATIONAL LEASE

KIES VOOR PRIVATE LEASE

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. En u bepaalt zelf het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de optie i-Ready aanvinkt, kunt u bij uw contact van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische over hybride BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet lease-rijder. 

KIES VOOR OPERATIONAL LEASE

Zakelijk rijden op zijn best.Wanneer u zakelijk least met BMW operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische over hybride BMW. Vergeet niet om de optie i-Ready aan te vinken.