BMW i-Ready Lease

Vrij overstappen naar elektrisch zodra u er klaar voor bent

U weet dat u ooit elektrisch wilt rijden. Maar nog niet wanneer u er klaar voor bent. Helemaal begrijpelijk! Want hoe zit dat nou met de bijtelling, de praktische actieradius en de restwaarde van een elektrische auto. Bij Dusseldorp BMW bieden wij nu een praktische Lease oplossing. BMW i-Ready, hiermee stapt u over een op elektrische BMW wanneer het u past. 

 

 

VOORDELEN i-READY

01 Keuze uit alle BMW modellen
02 Aantrekkelijk leasetarief
03 Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
BMW i-Ready optie voor slechts €10,- per maand
05 Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent

Hoe werkt BMW i-Ready

1. Maak uw keuze

Kies de BMW die u graag wilt leasen. Dit kan zowel zakelijk als privé. Kies bij het afsluiten van uw nieuwe lease contract voor de BMW i-Ready optie. Voor maar 10 euro per maand extra kunt dan kosteloos overstappen 

 

 

 

2. Overstappen

Vanaf 24 maanden heeft u al de keuze om over te stappen naar elektrische of hybride BMW. Zoals de BMW i4, BMW iX3 of de BMW iNext. 

3. Maak rijden geweldig

Of u nou wel of niet overstapt op een (deels) elektrische BMW. U rijdt altijd een geweldige BMW voor aantrekkelijk leasetarief.

 

Bekijk de lease mogelijkheden

BMW i-Ready is mogelijk BMW Private en Operational Lease.

KIES VOOR PRIVATE LEASE
KIES VOOR OPERATIONAL LEASE

KIES VOOR PRIVATE LEASE

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. En u bepaalt zelf het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de optie i-Ready aanvinkt, kunt u bij uw contact van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische over hybride BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet lease-rijder. 

KIES VOOR OPERATIONAL LEASE

Zakelijk rijden op zijn best.Wanneer u zakelijk least met BMW operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische over hybride BMW. Vergeet niet om de optie i-Ready aan te vinken.