BMW i3s RoadStyle Edition

Gelimiteerd leverbaar en 100% Elektrisch

Elektrisch rijplezier: de BMW i3s Edition RoadStyle krijgt een sterk individueel karakter door de bijzondere carrosseriekleur Fluid Black met accenten in E-Copper, die de nierengrille, de luchtinlaten in de voorbumper en de dorpelverbreders sieren. Imposante 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling in Jetblack en het extra getinte glas in achterportierruiten en achterruit benadrukken de markante verschijning nog meer.

Deze speciale uitvoering, waarvan maar een gelimiteerd aantal wordt gebouwd, heeft een uitnodigend interieur door stijlvolle en duurzame materialen, waaronder de natuurledercombinatie Stellaric in Dalbergiabraun en houten details in Dark Oak matt. Een bijzonder detail en een onmiskenbaar teken van de exclusieve uitvoering: de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn voorzien van een stiksel met de naam ‘Edition RoadStyle’.

 

i3s RoadStyle Edition

STANDAARD UITRUSTING

Comfort Pakket Advanced
Connectivity Pakket incl. DAB-Tuner
Real Time Traffic Information
Navigatiesysteem Professional
Stoelverwarming incl. accuverwarming
alarmsysteem klasse III
Met wel € 5.292,- additioneel voordeel

Twee 100% elektrische uitvoeringen

De BMW i3 en BMW i3s.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 260 kilometer hebben. U rijdt al in gloednieuwe BMW i3 vanaf €42.299,- en profiteert dit jaar nog van 4% bijtelling.  

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Wegrijden en vrijheid ervaren

De nieuwe BMW i3 en de BMW i3s met een actieradius tot 260 kilometer in het dagelijks gebruik.