Ontdek de BMW M5 Sedan.

De nieuwe generatie van de BMW M5 Sedan, een statement van vooruitstrevende techniek en krachtiger dan ooit. De tot wel 625 pk* (460 kW)* sterke BMW M5 is een high performance sportsedan met verbluffende power, precisie en dynamiek. Dankzij de modernste technologieën is de nieuwe BMW M5 Sedan niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Alle voordelen van een sedan, uitgevoerd met de prestaties van een sportwagen. Rijplezier van een ongekend niveau - de BMW M5 sedan.

* De hier vermelde waarde hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

Steel de show

De BMW M5 Sedan heeft een sportief en dynamisch karakter. Dit heeft hij te danken aan zijn krachtige lijnenspel en het M specifieke design. Zo is de BMW M5 Sedan uitgevoerd met de aerodynamische en geoptimaliseerde M buitenspiegels, welke kenmerkend zijn voor het M design. Aan de voorzijde steelt de brede en gespierde nierengrille de show. De neus van de high performance sportsedan is indrukwekkend te noemen en maakt duidelijk dat de bijzonder krachtige BMW M5 Sedan tot grootste dingen in staat is. Zowel de motorkap als het dak is gemaakt van koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP). Dit is onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie en draagt bij aan de prestaties en rijdynamiek van de BMW M5 sedan. De M modellen kenmerkende kieuwelementen zijn onderdeel van de voorste zijschermen, welke een driedimensionaal en sportief accent benadrukt- De achterzijde van de BMW M5 Sedan is speciaal ontwikkeld voor de vele achterliggers. De kenmerkende vier M uitlaten en de centraal geplaatste diffusor geven de sportieve ambities weer van de weerzinwekkende BMW M5 Sedan.

"De nieuwe BMW M5 met M xDrive rijdt als een auto met achterwielaandrijving, alleen met meer tractie".

Frank van Meel, BMW M GmbH, bestuursvoorzitter.

Connectiviteit en assistent systemen

Binnen in de cockpit van de BMW M5 Sedan komen twee werelden in één, namelijk het dynamische en sportieve autosport karakter van BMW M samen met de luxueuze en technische kenmerken van een sedan. De rode configuratie- en startknoppen trekken direct de aandacht op het volledig in leer afgewerkte M sportstuurwiel. De sportieve zetels met verlicht M logo zorgen ervoor dat de bestuurder stevig blijft zitten wanneer de BMW M5 Sedan in hoge snelheid door de bochten vliegt. Ook vestigt de BMW M5 nieuwe maatstaven op het gebied van connectiviteit en bestuurdersassistentie. Het innovatieve bedieningsconcept, de multifunctionele instrumentencombinatie en het Head-Up Display zorgen voor een uiterst intuïtieve bediening, digitale services en volledig nieuwe M specifieke weergaven. Ongeacht of u afspraken wilt organiseren, mails wilt bekijken of op het circuit persoonlijke records wil vestigen.

Motoriseringen

In ruim 10 seconden naar de 200 km/h, de BMW M5 Sedan is weerzinwekkend snel. Dit komt mede dankzij de 441 kW (600 pk) en maximaal 750 Nm aan koppel wat de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor presteert. Wanneer er voor het optionele M Driver's Package wordt gekozen behaald de BMW M5 een top van 305 km/h en sprint de high performance sport sedan in 3,4 seconden naar de 100 km/h. 

* Met optioneel M Driver’s Package.

- BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een vermogen van 440 kW (600 pk) en een koppel van 750 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 3,4 s

- Topsnelheid: 305 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,8 - 10,7 l/100 km

- BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een koppel van 750 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 3,3 s

- Topsnelheid: 305 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,8 - 10,7 l/100 km

Uitgebreide informatie

Heeft u vragen over de BMW M5 Sedan, bijvoorbeeld over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.