BMW M8 Coupé en Cabrio

Rijdynamiek en Luxe op het hoogste niveau

De BMW 8 Serie Coupé M modellen vormen het summum van luxueus rijplezier, een elegante combinatie van M genen met eigenschappen voor dagelijks gebruik – zowel op de weg als op het circuit. Leverbaar in drie varianten: de BMW M850i xDrive Coupé en Cabrio biedt een buitengewone synthese van comfort, prestaties en efficiëntie. De BMW M8 Coupé en Cabrio met M xDrive biedt behalve de luxe ambiance in het interieur ook het ultieme autosportgevoel, en is ontworpen om de rijdynamische grenzen te verleggen. De BMW M8 Competition Coupé en Cabrio met M xDrive is een nog krachtigere, exclusievere versie van deze high-performance sportauto.

Vanaf september in de showroom

High Performance

De BMW M8 Coupé en Cabrio zijn uitgerust met een hoogtoerige V8-motor met M TwinPower Turbo technologie met tot wel 625 pk vermogen in de competition uitvoering. De V8 heeft Twee turbo’s een cross-bank uitlaatspruitstuk en een koelsysteem plus oliecircuit geoptimaliseerd voor gebruik op het circuit. Het sportuitlaatsysteem met elektrisch aangestuurde kleppen zorgt voor een opwindend geluid.

Uitzonderlijk interieurdesign.

Het Interieur biedt eem uitzonderlijke balans tussen een sportauto cockpit en een luxueuze ambiance. De M Sport stoelen, modelspecifieke lederen bekleding, BMW Head-Up Display met M specifieke content, BMW Live Cockpit Professional (inclusief navigatiesysteem en BMW Intelligent Personal Assistant), Driving Assistant en Parking Assistant zijn standaard op de BMW M8 Coupé en Cabrio.