BMW Z4

Ontdek de nieuwe BMW Z4.

De nieuwe BMW Z4 - ervaar de unieke vrijheid. Wanneer de kap van de nieuwe Z4 zich ontvouwt zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier. Een sportauto met een progressief design en een krachtige rijdynamiek, een roadster zoals die hoort te zijn.

Bekijk de prijs van de BMW Z4

Bent u benieuwd naar de prijzen van de BMW Z4? Hieronder vindt u de volgende vanaf prijzen van de BMW Z4

Leverbaar vanaf
€55.617,-
Netto bijtelling vanaf
€369,-

Sportief richting de zon

De BMW Z4 is speciaal ontwikkeld voor puristen. De nieuwe roadster van BMW heeft een laag, sportief en compact uiterlijk ongeacht of de softtop geopend of gesloten is. De BMW Z4 heeft een onmiskenbare uitstraling aan de voorzijde dankzij de nieuwe nieren grille en verticale koplamp opstelling. De sportieve lijn golft door over de lange motorkap met pijlvormige contouren en in spreidt zich uit over de spatborden, welke in een stijl zijn vormgegeven die kenmerkend zijn voor klassieke sportauto’s. Aan de zijkant bevinden zich grote Air Breathers, welke kracht en dynamiek uitstralen. De achterzijde van de BMW Z4 maakt een gespierde indruk dankzij de in het kofferdeksel geïntegreerde spoiler, de slanke L-vormige achterlicht units en de diffuser.

“Het concept van de nieuwe BMW Z4 is consequent gericht op wendbaarheid en rijdynamiek.”

Jos van As, hoofd Application Driving Dynamic

Ware schoonheid zit van binnen

Het interieur van de nieuwe BMW Z4 is speciaal op de bestuurder gericht voor de optimale rijbeleving. De naar voren gerichte lijnen, beperkt aantal sierdelen en oogverblindende details zorgen voor extra verfijning. De gestructureerde indeling van de bedieningselementen zorgen voor minder afleiding en een beter bedieningsgemak, zodat er optimaal genoten kan worden van de krachtige en dynamische prestaties van de nieuwe BMW Z4.

Intuïtieve bediening en perfecte connectiviteit

De nieuwe BMW Z4 is standaard rijk uitgerust met een aantal rijhulpsystemen. Zo zijn onder andere Collision Warning, Pedestrian Warning met City Braking en Lane Departure Warning standaard. Het geavanceerde karakter wordt verder onderstreept met opties als Active Cruise Control met Stop & Go-functie, afstandsinformatie, Lane Change Warning System, Rear Collision Prevention en Cross-Traffic Alert, evenals Speed Limit Info met No Passing Info display en voor het eerst in een BMW roadster, de BMW Head-Up Display. Met de Parking Assistant wordt de bestuurder geholpen bij het in- of uitparkeren dankzij de Active Park Distance Control en de achteruitrijcamera. Zo kan dit systeem handelingen als sturen, remmen, accelereren en schakelen van de bestuurder overnemen.

De display en het besturingssysteem zijn eveneens verbeterd in de nieuwe BMW Z4. De roadster is optioneel leverbaar met de BMW Operating System 7.0, een state of the art systeem met digitale functies die zijn afgestemd op de bestuurder. BMW Live Cockpit Professional toont een nauwkeurig ontworpen en heldere digitale instrumentenpaneel en Control Display, beide voorzien van een 10,25 inch beeldscherm. Deze zijn gemakkelijk te besturen via touchscreen, de iDrive Controller, het stuurwiel en via spraakbesturing

Motoriseringen

- BMW M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 250 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 4,6 s;

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,4 – 7,1 l/100 km

- BMW 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 190 kW (258 pk) en een koppel van 400 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 5,4 s;

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,1 – 6,0 l/100 km

- BMW 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 145 kW (197 pk) en een koppel van 320 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 6,6 s;

- Topsnelheid: 240 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,1 – 6,0 l/100 km

Uitgebreide informatie

Heeft u vragen over de nieuwe BMW Z4, bijvoorbeeld over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.