BMW Proefrit aanvragen

Ervaar een BMW

Heeft u dé perfecte BMW gevonden? Gefeliciteerd! Vraag nu vrijblijvend een proefrit aan om te kijken of deze BMW echt wat voor u is. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Proefrit thuis of op een openbare locatie
Direct online geregeld
Groot aanbod BMW's op voorraad

Ik geef Dusseldorp BMW toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Dusseldorp BMW. Het is Dusseldorp BMW eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Dusseldorp BMW doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Dusseldorp BMW delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Dusseldorp BMW, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Dusseldorp BMW mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Dusseldorp BMW en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.

BMW Proefrit maken

Dusseldorp BMW proefrit mogelijkheden

Thuis of op onze vestigingen?

Wilt u graag een proefrit in een BMW maken? Tijdens de verlengde lockdown is het als particulier mogelijk en toegestaan om aan huis of op locatie een proefrit te maken. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak plannen met één van onze collega’s, zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Vul alle bovenstaande velden in en verstuur uw aanvraag. Telefonisch aanvragen kan natuurlijk ook via: 0885251900

*Zakelijke klanten zijn na het maken van een afspraak voor een proefrit van harte welkom in één van onze 8 BMW showrooms of natuurlijk ook op locatie.