BMW 'STEPTRONIC EDITIONS'

tijdelijk een automaat op elke BMW

Waarom kiezen voor BMW Steptronic?

- Slimmer; De BMW Steptronic is gekoppeld aan uw navigatiesysteem en diverse sensoren in uw auto. De transmissie weet zodoende of u een bocht neemt, een berg op- of afrijdt of de bebouwde kom nadert. Wie Steptronic rijdt zal bevestigen: deze automaat lijkt situaties te kunnen voorspellen.

- Sportiever; Veel automaten hebben een sportstand. Vaak zult u het verschil nauwelijks merken. Maar wie de BMW Steptronic op de SPORT-stand zet, voelt wat sportief rijden met een automaat écht betekent. Geen andere automaat is zo supersnel en zo alert afgesteld. Geniet ervan, al is het maar af en toe.

- Efficiënter; De volmaakte afstemming tussen rijomstandigheden, toerental en de gekozen versnelling, maakt uw BMW met Steptronic automaat ongelooflijk efficiënt. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik en wordt de CO2 uitstoot verlaagd. En dat is weer gunstig voor de BPM in de aanschafprijs. De Steptronic is daardoor op vele manier een efficiënte keuze. Zeker nu, want u krijgt hem tijdelijk zonder meerprijs.

Slaat u af op een kruising? Nadert u de bebouwde kom? Uw Steptronic maakt gebruik van uw navigatiesysteem en stelt zich alvast in op wat nadert. U weet dit niet, maar wat u voelt, heet BMW rijplezier.

Deelnemende modellen

De BMW Steptronic is beschikbaar op talloze modellen. Uw voordeel varieert afhankelijk van de gekozen motor en de uitvoering.

BMW 1 SERIE
De BMW 1 Serie 5-deurs is tevens leverbaar als Corporate Lease Edition.
BMW 2 SERIE
De BMW 2 Serie Active en Gran Tourer zijn tevens leverbaar als Corporate Lease Edition.
BMW 3 SERIE
De BMW 3 Serie Gran Turismo is tevens leverbaar als Corporate Lease Edition.
BMW 4 SERIE
De BMW 4 Serie Gran Coupé is tevens leverbaar als Corporate Lease Edition.
BMW 5 SERIE
De BMW 5 Serie Sedan en Touring zijn tevens leverbaar als Corporate Lease Edition.

Naast een standaard automaat op iedere BMW profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. De M Sport Edition en de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstrepen de ambitie van de sportiefste sedan in zijn klasse. Beide Editions zijn leverbaar op zowel de BMW 3 Serie Sedan als de BMW 3 Serie Touring, met een zeer interessant klant voordeel dat kan oplopen tot €7900,-  Deze uitvoeringen zijn uiteraard te bekijken en beschikbaar voor een overtuigende proefrit. 

Automatisch bij Dusseldorp

Dusseldorp BMW heeft altijd diverse modellen op voorraad die voorzien van de soepele Steptronic Automaat, wilt u dit zelf ervaren? Maak dan afspraak voor een proefrit in het model dat bij u past.

Alleen beschikbaar voor modellen waarvoor optioneel een automatische transmissie leverbaar is (modellen met standaard een automatische transmissie maken geen onderdeel uit van de actie). BMW M modellen zijn uitgesloten van deze actie. 

Dit aanbod is geldig tot en met 30 december 2018.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.