BMW test de nieuwe X7

Duurtesten onder extreme omstandigheden.

Prototypes van de eerste Sports Activity Vehicle voor het luxesegment demonstreren hun grote veelzijdigheid tijdens testritten op de poolcircel, in de woestijn en op de snelweg.

Een uitgebreid en divers testprogramma neemt de gecamoufleerde prototypen van de nieuwe BMW X7 over uitdagend terrein over de hele wereld. Vroegere winterproefritten op sneeuw en ijs aan de rand van de poolcirkel worden gevolgd door langeafstandstesten op woestijn- en grindrails onder de Zuid-Afrikaanse zon.

Hectisch stop-and-go-verkeer in de stedelijke jungle wordt afgewisseld met dynamische belastingtests op slingerende landelijke wegen en snelwegen. Onder extreme uitdagingen en een breed spectrum van weers- en wegomstandigheden heeft het nieuwste BMW X-model het ultieme bewijs geleverd van zijn superieure rijeigenschappen in het kader van het testen van rijdynamiek.

Met zijn indrukwekkende uiterlijk, uitzonderlijk royale binnenruimte, geavanceerde rij- en ophangingstechnologie en exclusieve uitrustingskenmerken is de BMW X7 de nieuwste interpretatie van luxueus rijplezier.

De combinatie van ultieme off-road prestaties en superieure rijdynamiek op de weg, zo typerend voor een Sports Activity Vehicle, betreedt een nieuw voertuigsegment. Met de aankomende presentatie van het nieuwste en tevens grootste BMW X-model aan het einde van 2018, zet BMW zijn huidige productoffensief voort in de luxeklasse met een nog meer fascinerend voertuigconcept.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.