BMW Winter wielsets met 15% Korting

Nu tijdelijk in onze webshop

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De originele BMW Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw BMW, maar zijn tevens afgestemd op het unieke BMW design. 

PAST BIJ U EN UW BMW.

Als het gaat over handling op winterse wegen, kennen we één universele voorkeur, maximale grip. Een universele oplossing bestaat echter niet. Rijgedrag verschilt per model en is er dan ook een specifieke benadering nodig. Alleen orginele BMW Winterwielsets zijn specifiek ontwikkeld en afgestemd op de unieke constructie en eigenschappen van uw BMW. 

Vaststaande naafdoppen

Nu van €89,- voor €59,-*

De Musthave voor elke BMW rijder! De nieuwe vaststaande naafdop vormt een optisch hoogtepunt op het wiel. Het kenmerkende BMW logo met witblauwe propeller draait tijdens het rijden niet met het wiel mee, maar blijft horizontaal staan

*Nu bij aanschaf van een nieuwe- of gebruikte wielset €30,- korting.

Dusseldorp BMW Webshop

U ontvangt nu tijdelijk 15% korting op BMW winterwielsets in onze webshop, deze actie loopt 15 van oktober tot 30 november 2018.

Bandenspanning controlesysteem

Afhankelijk van model en uitrustig maakt de bandenspanningsweergave een snelle controle van de actuele bandenspanning. Bij een afwijking wordt u als bestuurder middels een waarschuwingssignaal tijdig geattendeerd. De wielen moeten uiteraard wel zijn uitgerust met sensor. Voor meer informatie over dit onderwerp staan wij u graag te woord. 

Het belang van winterbanden.

Als de temperatuur daalt, zijn de prestaties van zomerbanden niet meer optimaal. De rubbersamenstelling wordt hard en dat leidt tot een verminderde adhesie en handling. En daarom is 7 graden het omslagpunt voor winterbanden. Alleen de speciale rubbersamenstellingen van winterbanden zijn bestand tegen de kou; ze behouden grip en staan garant voor een korte remafstand. 

Wetgeving van winterbanden in Europa

  • Verplicht: Zweden, Finland, Estland, Letland, Slovenië
  • Verplicht bij winterse omstandigheden: Noorwegen, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Kroatië, Roemenië, Servië, Bosnië en Herzegovina.
  • Verplicht bij Verkeersbord: Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland
  • Aangeraden: Nederland, België, Denemarken, Polen, Litouwen, Hongarije, Bulgarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Griekeland