BMW X1/X2 - 60 YEARS EDITION

Exclusief bij Dusseldorp BMW

Kiest u voor een BMW X1 of BMW X2 "Dusseldorp 60 Years Edition" dan heeft u de keuze uit een Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke 60 Years Edition uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. 

De BMW X1

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

De BMW X2

Absoluut uniek. Bijzonder uitzonderlijk. De nieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

 

DE PAKKETTEN

WINTER PACK

 

Het Winter Pack geeft de BMW X1/X2 Serie alle tools om winterse omstandigheden te trotseren. Zo levert de originele BMW Dak koffer met 420 Liter meer dan voldoende ruimte voor een reis naar uw favoriete wintersportgebied en heeft u voldoende grip dankzij de BMW winterwielen. 

Totaalprijs Winter Pack:                  € 2.387,- 

Totaalprijs 60 Years Edition:          € 1.584,-

Uw voordeel:                                    € 1.055,- 

 

Het Winter Pack bestaat uit:

Dakbox 420L | Zwart

Dakdragerset | Aluminium

Winterwielset | 17" Y-Spaak 574

SUMMER PACK

Het Summer Pack maakt de BMW 1 Serie helemaal compleet, een praktische trekhaak geeft u de vrijheid om de BMW 1 Serie voor diverse doeleinden te gebruiken en uiteraard kan de handige BMW fietsendrager hier ook op gemonteerd worden. 

 

Totaalprijs Summer Pack:              € 1.739,- 

Totaalprijs 60 Years Edition:          € 1.043,-

Uw voordeel:                                    € 695,- 

 

Het Summer Pack bestaat uit:

Trekhaak | Afneembaar

Fietsdrager Pro 2.0