BMW X2 Lefhebber Edition

Nu tijdelijk vanaf €49.500,-

Het nieuwe lid van de BMW X familie, de BMW X2 is nu gelimiteerd leverbaar als de BMW X2 Lebberhebber Edition. Deze speciale editie is beperkt leverbaar voor de BMW x2 sDrive18.

De uitvoering is gebaseerd op een Steptronic Edition en een Executive meeruitvoering. De rijke uitrusting bestaat o.a. uit een alarm, navigatiesysteem, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, LED koplampen, en 2-zone automatische airconditioning. Het sportieve uiterlijk wordt geaccentueerd door 19 inch lichtmetalen wielen Y-spaak (styling 511), metallic lak naar keuze en een BMW Individual Shadow Line exterieur (of BMW Individual Exterieur Line Aluminium Satiniert).

Het additionele voordeel van de BMW X2 Lefhebber Edition bedraagt  maar liefst €1.407, -. Het genoemde voordeel is bóvenop het voordeel van de Steptronic Edition (€1.932) en het voordeel van de Executive uitvoering (€2.609)

Deze uitvoering is vanaf vanaf augustus leverbaar bij Dusseldorp zolang de voorraad strekt. Wilt u zelf de BMW X2 ervaren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefrit. 

Standaard voorzien van o.a.

Steptronic Automaat Alarmsysteem klasse 3
Cruise Control 2-Zone aut.airconditioning
LED-Koplampen Park Distance Control achter (PDC)
Navigatiesysteem 19 inch LM wielen Y-spaak (styling 511)
Metallic Lak ConnectDrive Services

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.