BMW X3 M.

Ontdek de BMW X3 M.

Overal en altijd de beste prestaties die binnen no-time uw hartslag en rijplezier verhogen. De nieuwe BMW X3 M. De BMW X3 M verenigt prestaties van een autosport DNA samen met de comfortabele en praktische voordelen van een SUV. Rijdynamiek op het hoogste niveau, ervaar een sportauto vol emotie.

Een sportief statement.

Het design van de nieuwe BMW X3 M maakt een krachtige indruk. Van de indrukwekkende voorkant met grote luchtinlaten, via de kenmerkende horizontale schouderlijn naar de achterbumper met honingraat look. Het exterieur van de BMW X3 M accentueert de dynamiek en de buitengewone prestaties van de auto. Niet alleen de voorkant in indrukwekkend te noemen, maar ook het achteraanzicht van de BMW X3 M maakt een sportief statement. Dit heeft hij te danken aan een M specifieke dak spoiler, vier uitlaatpijpen en de markante achterbumper met M diffusor.

"De BMW X3 M Competition verenigt het avontuurlijke karakter van de BMW X3 met de exclusieve sportieve ambities van BMW M".

Markus Flasch, Hoofd BMW M GmbH.

M Competition Package

Met de M Competition Package krijgt de high performance SUV nog meer dynamiek en kracht. Dankzij de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt fenomenale prestaties, dynamische rijeigenschappen en sportieve sound verenigt. Aan de buitenkant ziet men direct het autosport DNA terug door de vele sportieve en onderscheidende details. Zo zijn de markante M nieren grille, M spiegels en de M kieuwen in het zijscherm in hoogglans zwart uitgevoerd.

 

Motoriseringen

Met twee turbochargers, hogedrukinjectie en Valvetronic is de hoogtoerige M TwinPower Turbo 3.0-litermotor van de BMW X3 M grondig voorbereid op krachtige prestaties. De prestatiecijfers veertellen hun eigen verhaal: 375 kW (480 pk), 600 Nm koppel en 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u.

- BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 353 kW (480 pk) en een koppel van 600 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 4,2 s;

- Topsnelheid: 280 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,5 l/100 km

- BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 375 kW (510 pk) en een koppel van 600 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 4,1 s;

- Topsnelheid: 285 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,5 l/100 km

Uitgebreide informatie

Heeft u vragen over de BMW X3 M, bijvoorbeeld over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.