BMW X4 M

Ontdek de BMW X4 M.

De BMW X4 M, een sportauto wat buitengewone prestaties en exclusiviteit van een M model combineert met het expressieve temperament van een BMW X4. De BMW X4 M biedt dankzij zijn motorsport DNA rijdynamiek en performance van het hoogste niveau. Een emotionele sportauto met een indrukwekkende balans van prestaties, comfort en efficiency.  Met de BMW X4 M Competition worden de prestaties naar grotere hoogten gebracht, die op iedere weg en ieder circuit voor een hoge stoot adrenaline zorgt met zijn maximale niveau van vermogen en exclusiviteit.

De BMW X4 M toont zijn potentie

Met een zelfverzekerd uiterlijk toont de X4 M zijn potentie. Krachtige proporties en de kenmerkende schuin afgesneden daklijn vormen een duidelijk bepaald silhouet, die wordt aangevuld door in het chroom uitgevoerde nieren grille, M kieuwen en uitlaatpijpen. De atletische wijze van expressie gaat verder aan de binnenkant. De in Sakhir Orange uitgevoerde Merino lederen stoelen bieden het perfecte zit comfort voor op de weg en op het circuit. Het exclusieve interieur wordt afgemaakt door details van hoge kwaliteit, zoals de BMW Individual hemelbekleding Antraciet of het M stuurwiel met lederbekleed en M contrasterende stiksels.  

M Competition Package

De markante M specifieke nieren grille met modelaanduiding domineert het M specifieke design van de voorzijde. Net als de andere kenmerkende M details zoals de M kieuwen in het zijscherm is de nieren grille uitgevoerd in hoogglans zwart. Wanneer er voor een M Carbon Exterieurpakket wordt gekozen worden de luchtgeleiders, de voorbumper, aeroblades, spiegelkappen en achter diffusor in koolstofvezel versterkte kunststof (CFK) uitgevoerd. Niet alleen het exterieur krijgt bij de M Competition Package een upgrade, ook de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor krijgt een aantal extra paardenkrachten. Zo heeft de BMW X4 M 375 kW (510 pk) en 600 Nm aan koppel, waardoor de high performance sports activity coupé in 4,1 seconden naar de 100 km/h sprint.  

"De BMW X4 M Competition verenigt het avontuurlijke karakter van de BMW X4 met de exclusieve sportieve ambities van BMW M."

Markus Flasch, Hoofd BMW M GmbH.

Motoriseringen

- BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 353 kW (480 pk) en een koppel van 600 Nm

- Acceleratie 0– 100 km/h: 4,2 s*;

- Topsnelheid: 280 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,5 l/100 km

- BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 353 kW (510 pk) en een koppel van 600 Nm

- Acceleratie 0– 100 km/h: 4,1 s*;

- Topsnelheid: 280 km/h*

- Brandstofverbruik gemiddeld: 10,5 l/100 km

Uitgebreide informatie

Heeft u vragen over de BMW M2 Competition, bijvoorbeeld over prijzen of beschikbaarheid? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.