bmw_Z4_exterieur_dusseldorp_bmw

BMW Z4

Bekijk het aanbod
  • Aanschaf
  • Exterieur
  • Interieur
  • Leasen
  • Occasions
  • Uitvoering
  • Performance
  • Aanbod

BMW Z4

De BMW Z4 is de perfecte combinatie van een sportwagen met de vrijheid van een Roadster. De BMW Z4 heeft een esthetisch en iconisch design. Daarnaast heeft de BMW Z4 krachtige rijeigenschappen, 340 pk en een precieze besturing. Het standaard M Aerodynamicapakket biedt optimale efficiëntie en dynamiek.

Prijzen

  • € 64.474Leverbaar vanaf
  • € 436Netto bijtelling vanaf
  • € 1.259Private lease
  • € 1.049Operational lease

Exterieur

De BMW Z4 is speciaal ontwikkeld voor puristen. De nieuwe roadster van BMW heeft een laag, sportief en compact uiterlijk ongeacht of de softtop geopend of gesloten is. De BMW Z4 heeft een onmiskenbare uitstraling aan de voorzijde dankzij de nieuwe nierengrille en verticale koplamp opstelling. De sportieve lijn golft door over de lange motorkap met pijlvormige contouren en spreidt zich uit over de spatborden, welke in een stijl zijn vormgegeven die kenmerkend zijn voor klassieke sportauto’s. Aan de zijkant bevinden zich grote Air Breathers, welke kracht en dynamiek uitstralen. De achterzijde van de BMW Z4 maakt een gespierde indruk dankzij de in het kofferdeksel geïntegreerde spoiler, de slanke L-vormige achterlicht units en de diffuser.

BMW Z4 Exterieur Voorzijde

De voorzijde van de BMW Z4

De BMW Z4 heeft een BMW nierengrille die de brede en vlakke vorm van de auto benadrukt. Het op de autosport geïnspireerde meshdesign straalt een bijzondere diepte en hoogwaardigheid uit.

bmw_Z4_exterieur_dusseldorp_bmw

De achterzijde van de BMW Z4

De BMW Z4 heeft smalle achterlichten. Deze volgen de rondingen en accentueren de breedte van de auto. De diffusor maakt de achterzijde van de BMW Z4 compleet op atletische wijze.

bmw_Z4_exterieur_dusseldorp_bmw

Het wiel van de BMW Z4

Of u nu kiest voor de sportieve lichtmetalen wielen met een dynamisch design of de verfijnde spaakwielen met een tijdloze uitstraling, de BMW Z4 biedt een ruime keuze aan wielopties die aan al je verwachtingen voldoen. Elk wiel is zorgvuldig ontworpen om optimale prestaties en handling te leveren, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de algehele esthetiek van de Z4.

Interieur

Het interieur van de nieuwe BMW Z4 is speciaal op de bestuurder gericht voor de optimale rijbeleving. De naar voren gerichte lijnen, beperkt aantal sierdelen en oogverblindende details zorgen voor extra verfijning. De gestructureerde indeling van de bedieningselementen zorgen voor minder afleiding en een beter bedieningsgemak, zodat er optimaal genoten kan worden van de krachtige en dynamische prestaties van de nieuwe BMW Z4.

bmw_Z4_interieur_dusseldorp_bmw

De stoelen in de BMW Z4

De BMW Z4 heeft M Sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun, diepe zitting, hoge zijwangen en een rugleuning met een breder schoudergedeelte. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder en de passagier de perfecte zithouding hebben.

bmw_Z4_interieur_dusseldorp_bmw.jpg

Cockpit BMW Z4

In de BMW Z4 creëert de Ambiance verlichting een ontspannende sfeer in het interieur. Onder meer met het Ambiance lichtaccent en het Welcome Light. De BMW Z4 heeft het Harman Kardon Surround Sound System. Deze omvat een 408-watt digitale versterker, zeven kanalen, autospecifieke equalizing en twaalf luidsprekers.

Lease uw BMW Z4

Bij Dusseldorp BMW kunt u uiteraard terecht voor het leasen van uw nieuwe BMW Z4. U kunt bij Dusseldorp BMW kiezen uit verschillende leasemogelijkheden. Lease uw BMW Z4 via Private Lease of zakelijk met BMW Operational Lease. Kies hieronder uw gewenste leasevariant of vraag naar de mogelijkheden!

Leaseprijzen BMW Z4: Private lease vanaf €1.259,- per maand Operational lease vanaf €1.049,- per maand

BMW Z4 occasion kopen

Koop uw BMW Z4 occasion bij Dusseldorp. De meeste BMW Z4 occasions zijn bij ons voorzien van het Premium Selection label. Dit keurmerk van BMW biedt zekerheid, betrouwbaarheid en gemak bij aanschaf van een tweedehands BMW Z4.

✔ 24 maanden garantie

✔ Alle occasions uitvoerig gecontroleerd

✔ Volledige historie aanwezig en kilometers geverifieerd


Bekijk alle BMW Z4 occasions

BMW Z4 uitvoeringen

BMW Z4 Standaard

BMW Z4 Standaarduitvoering

Vanaf€ 62.442,3

CheckmarkM Aerodynamicapakket
CheckmarkLichtmetalen M wielen
CheckmarkBMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie
BMW Z4 Exterieur Voorzijde
Prestaties (PK)
Verbruik (100km)
0-100 km/h
CO2-Emissie
BMW Z4 sDrive20i
197
7,3 − 7,1L
6,6S
164 − 161g/km
BMW Z4 sDrive30i
258
7,4 − 7,2L
5,4S
167 − 163g/km
BMW Z4 M40i
340
8,1L
4,5S
184 − 183g/km

Vraag en antwoord

De BMW Z4 is uitgerust met krachtige motoren die zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met zijn soepele acceleratie en responsieve handling kunt u genieten van een opwindende rit op zowel stadsstraten als kronkelige wegen. Ondanks zijn sportieve karakter biedt de BMW Z4 toch een efficiënt brandstofverbruik. Dankzij geavanceerde technologieën en brandstof besparende functies kunt u langer genieten van uw avonturen zonder vaak te hoeven tanken.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW Z4 varieert tussen de 8,1 en 7,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 184 en 161 g/km.

Ondanks zijn sportieve coupé-ontwerp, heeft de BMW Z4 een praktische bagageruimte van 281 liter. Hierdoor kunt u uw persoonlijke bezittingen gemakkelijk meenemen, of het nu gaat om een weekendje weg of om dagelijkse boodschappen.

De BMW Z4 heeft een compact en sportief design. Met een lengte van 4324 mm, een breedte van 1869 mm en een hoogte van 1304 mm, heeft de BMW Z4 een compact en sportief ontwerp dat zich moeiteloos door het verkeer beweegt en tegelijkertijd de aandacht trekt met zijn tijdloze design. Dankzij zijn lage zwaartepunt biedt de BMW Z4 een uitzonderlijke wendbaarheid en precisie in het bochtenwerk. Dit zorgt voor een dynamische en responsieve rijervaring, waardoor elke rit een genot wordt.

De BMW Z4 kan niet met een trekhaak worden uitgerust.

Aanbod BMW Z4

Bekijk het aanbod
Modeloverzicht BMW Z4

Interesse?

bmw_Z4_exterieur_dusseldorp_bmw