BMW Zakelijk

Wij helpen uw organisatie met passend mobiliteit

Klant kijkt door raam BMW

Contact met Dusseldorp Zakelijk

Dusseldorp BMW is uw partner wanneer het gaat om het beheer van de mobiliteit binnen uw bedrijf. Onze Collega's kunnen u helpen de juiste keuzes te maken. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van fiscaliteiten, autoregelingen, lease- en financieringsvormen, maar ook van deelauto’s en mobiliteitskaarten.

Advies op maat.

Vind de Ideale oplossing binnen uw bedrijf

Als een van de grotere dealers van Nederland, beschikken wij over een ruime voorraad met nieuwe, jong gebruikte en demonstratie-auto’s. Onze collega's adviseren bij de inzet van de juiste auto en adviseren hoe de voordelen op deze voorraadauto’s het best kunnen worden ingezet om aan de behoefte van u en uw medewerkers te voldoen.

Onze Corporate Sales Managers komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.
 

Een greep uit de mogelijkheden.

Weet u al hoe u uw mobiliteit financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Van een financiering op maat tot privé of zakelijk leasen, waarbij wij alle zorgen voor uw Mobiliteit van u overnemen. 

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop.

Met BMW Private Lease, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Bij BMW Financial Services kunt u uit twee verschillende financieringsvormen kiezen om uw nieuwe of gebruikte BMW zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van BMW Financial Lease kiest u voor zekerheid. Blijft u liever flexibel? Dan past de variabele looptijd en rente van BMW Executive Plan beter bij u.

Beide financieringsvormen hebben met elkaar gemeen dat zij u de mogelijkheid bieden de vaste maandelijkse termijnen - bestaande uit een concurrerende rente en de aflossing - geheel op uw financiële en fiscale situatie af te stemmen.

Financieren is interessant als u een BMW, nieuw of gebruikt, wilt kopen, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen. U kunt kiezen uit twee verschillende financieringsvormen: BMW Private Finance en BMW Autoplan. Bij beide financieringsvormen bestaat het maandbedrag uit aflossing en rente. Het verschil zit in de looptijd en rente.

Houdt u van zekerheid? Kies dan voor de vaste looptijd en rente van BMW Private Finance. Blijft u liever flexibel? Dan is de variabele looptijd en rente van BMW Autoplan een goede 

Tijdelijke Deals

Wilt u zelf alvast bekijken welke aantrekkelijke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn? Bekijk dan de actie pagina, hier vindt u een actueel overzicht van deze modellen.