Bezoekmogelijkheden bij Dusseldorp BMW

Laatste update: 1 maart 2021

Na bekendmaking van de nieuwe versoepelingen bent u van harte welkom bij één van de Dusseldorp BMW-vestigingen. Hieronder in het kort een beschrijving van de bezoekmogelijkheden. Meer informatie leest u verder op deze pagina.

✓ Al onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud en reparaties
✓ Voor particuliere & zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend
✓ Een proefrit is op afspraak mogelijk bij onze showrooms of plan uw proefrit aan huis
English Speaking customers

een afspraak maken

Als u één van onze vestigingen wilt gaan bezoeken dan dient u van te voren een afspraak te maken. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze contactmogelijkheden: e-mail, telefonisch, contactformulier, Web Chat, WhatsApp of via één van onze social media kanalen.


Proefrit en aflevering op locatie
Plan eenvoudig uw showroombezoek
Al onze werkplaatsen zijn geopend

Waar moet u op letten bij een bezoek aan onze vestiging?

Wij willen u vragen om bij uw bezoek de geldende coronamaatregelen in acht te nemen. Dit betekent dat u alleen komt, altijd anderhalve meter afstand houdt en een mondkapje draagt (kinderen t/m 12 jaar uitgesloten). Alle medewerkers van Dusseldorp doen dit vanzelfsprekend ook. Om uw veiligheid en die van onze collega’s te waarborgen werken we met tijdslots, zodat we het maximum aantal klanten - die onze vestigingen willen bezoeken - niet overschrijden. Uiteraard mogen wij u alleen ontvangen als u klachtenvrij bent.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat we u weer de mogelijkheid kunnen bieden om veilig en verantwoord onze showrooms te betreden. Of dit voor onderhoud aan uw BMW is of voor het kopen van uw nieuwe droom BMW.

U bent van harte welkom.

BMW 2 Serie Gran Coupe wit achterzijde boven

SHOWROOMS

Onze showrooms zijn geopend op afspraak.

Onze showrooms zijn op afspraak geopend voor zowel particuliere als zakelijke verkoopgesprekken. Neem hierover contact met ons via onderstaande button of gebruik de handige chat functie op onze website.

 

REPARATIE & ONDERHOUD.

DE WERKPLAATS BIJ DUSSELDORP BMW IS GEOPEND.

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. Op deze manier kunnen wij uw reparaties en onderhoud blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan dan kunt u uw auto op de afgesproken dag bij ons brengen voor onderhoud. Heeft uw auto onderhoud nodig dan kunt u daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt nageleefd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen voor onderhoud, dan bieden we graag de mogelijkheid om indien nodig uw auto thuis op te halen. Uiteraard ook hier met inachtneming van de te nemen maatregelen