De BMW M8 en M8 Competition Gran Coupé

Snelle feiten: luxueze sportieve facsincatie

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn drie formidabele varianten om uit te kiezen: de BMW M850i Gran Coupé biedt een uniek samenspel van prestaties, efficiëntie en comfort. De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter. Het meest extravagante model in het aanbod – de BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive levert overweldigende prestaties en is de belichaming van pure high-performance luxe.

M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Het design van de BMW M8 Competition Gran Coupé zet nieuwe standaarden in het segment van luxe sportauto’s en is een krachtige expressie van uitzonderlijke prestaties. M designelementen in hoogglans zwart vullen elkaar perfect aan en accentueren het sportieve karakter van deze uitzonderlijke auto. Indrukwekkende 20 inch lichtmetalen wielen benadrukken dit. Het dynamische karakter gaat verder in het interieur; geaccentueerd door exclusieve M specifieke details van de BMW M8 Competition Gran Coupé.

625 PK

De high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een cilinderinhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) is de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. Uitgerust met twee Twin Scroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron in de BMW M8 Competition Gran Coupé indruk op zowel de weg als het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,0 seconden.

De BMW M8 is het meest sportieve en elegante model van het hele BMW portfolio – en de BMW M8 Gran Coupé is het meest exotisch en fascinerend van allemaal.

BMW M8 GRAN COUPÉ FIRST EDITION.

Sportief, extravagant en zeer exclusief: de BMW M8 Gran Coupé First Edition brengt de uitzonderlijke uitstraling van de M8 Gran Coupé naar een nieuw niveau. De speciale aantrekkingskracht van deze limited edition zit hem in het samenspel tussen de uitzonderlijke BMW Individual carrosseriekleur Aurora Diamond Green metallic met speciale goudbronzen details op de BMW nierengrille, de M kieuwen of de opvallende lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling. Een andere highlight: het BMW Iconic Laserlight schijnt in geel licht en staat daarmee niet alleen garant voor perfecte verlichting, maar vult ook de extraverte uitstraling van de auto verder aan. De exclusieve uitstraling wordt consistent voortgezet in het interieur, met verlichte instaplijsten met M8 aanduidingen en een elegante ‘First Edition’ aanduiding in de middenconsole.