De Gouden Wissel

Ruil elke auto in en lease een nieuwe BMW.

Een nieuwe BMW leasen is nu aantrekkelijker dan ooit, want momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto. Ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Dat is wat u noemt een Gouden Wissel. Wilt u meer weten over de verschillende leasevormen of andere financieringsmogelijkheden, met nu tijdelijk 2,99% financieringsrente, lees dan gerust verder. Direct in actie komen? Neem dan contact op met één van onze dealers.

VOORDELEN.

✓ Geld op uw bankrekening.
✓ Behoud mobiliteit.
✓ Rijd een nieuwe BMW.
✓ Ruime keus aan lease- en financieringsmogelijkheden.

LEASE UW BMW
FINANCIER NU TEGEN 2,99%
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

LEASE UW BMW

Als u uw huidige auto inruilt en kies voor BMW Private Lease of Operational Lease, dan heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Zonder een grote investering te hoeven doen. Een BMW zonder zorgen, want in het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. En dankzij de vaste looptijd, kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren zodat u weet waar u aan toe bent.

FINANCIER NU TEGEN 2,99%

U kunt uw nieuwe BMW ook zakelijk of privé financieren. Hiermee kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd. U kunt uw maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Het is mogelijk om tussentijds extra af te lossen tegen betaling. Als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit, is de financieringsrente nu tijdelijk slechts 2,99%. Zo bent u goed verzekerd en kunt u tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. En aan het einde van de looptijd bent u de trotse eigenaar van een nieuwe, prachtige BMW.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Bent u klaar voor de Gouden Wissel. En heeft u uw nieuwe BMW al op het oog? Kies dan uw BMW, stel hem geheel naar wens samen en vraag direct een proefrit of offerte aan bij één van onze vestigingen. 

REKENVOORBEELD (1)

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99%
Termijnbedrag: € 323,16
Slotsom: € 13.125,00
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 2,99%

ACTIE VOORWAARDEN

(1) Financieren nieuwe BMW: De rente van 2,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 3,99%. Deze actie is geldig tot en met 23 augustus 2020.

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand 25 juni 2020.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.