De nieuwe BMW 7 Serie

BMW scherpt het aanbod van zijn belangrijkste modellen in het luxe segment aan. De nieuwe BMW 7 Serie maakt zijn intenties direct duidelijk met een zelfverzekerd voorkomen, verfijnde elegantie en innovatieve bediening van assistentiesystemen en connectiviteitstechnologie. Wereldpremière nieuwe BMW 7 Serie: premium autofabrikant BMW scherpt het aanbod van zijn belangrijkste modellen in het luxe segment aan. Het nieuwe exterieurdesign wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd voorkomen en elegante precisie. Nieuw interieur creëert een verfijnde ambiance voor meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. Vanaf maart in de showrooms. Prijzen volgen later.

''MAAKT ZIJN INTENTIES DIRECT DUIDELIJK''

BMW nierengrille
Nieuw ontworpen achterzijde
Design Pure Excellence

BMW nierengrille

Nieuw, opvallend en prestigieus uiterlijk dankzij een 50 millimeter hoger front. Nieuwe BMW nierengrille – met een omlijsting uit één stuk – die qua oppervlakte met zo’n 40 procent is gegroeid. Slankere koplampen, optioneel uit te rusten met BMW Laserlight. De luchtinlaten zijn voorzien van in carrosseriekleur gespoten platen en nieuwe opvallende chromen sierlijsten.
 

Nieuw ontworpen achterzijde

Nieuw ontworpen achterzijde neemt de designtaal van de luchtinlaten aan de voorzijde over. De geïntegreerde uitlaatpijpen hebben bredere chroomomlijstingen, terwijl de driedimensionale achterlichten 35 mm slanker zijn. De scherpe en zeer dunne (6 mm) lichtstrip onder de chromen sierlijst tussen de achterlichten is een stilistisch hoogstandje.

Design Pure Excellence

Breder aanbod van exterieurkleuren en lichtmetalen wielen. Design Pure Excellence en het M Sportpakket bieden nieuwe verfrissende mogelijkheden op het gebied van individualisering. Bovendien is nu ook de BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide inhoud beschikbaar.

Uitgebreide motoriseringen

Up-to-date motorengamma. Alle varianten voldoen aan de bepalingen van de Euro 6d-Temp-emissienorm. De V12 benzinemotor in de BMW M760Li xDrive (gecombineerd verbruik: 12,5 – 12,4 l/100 km, gecombineerde CO2-emissie: 285 – 282 g/km) is nu beschikbaar met partikelfilter. Het maximumvermogen van de nieuwe V8 motor steeg met 60 kW (80 pk) naar 390 kW (530 pk) en vindt zijn weg in de BMW 750 xDrive (gecombineerd brandstofverbruik: 9,5 l/100 km, gecombineerde CO2-emissie: 217 g/km) en BMW 750Li xDrive (gecombineerd brandstofverbruik: 9,6 – 9,5 l/100 km, gecombineerde CO2-emissie: 218 g/km). Ook verkrijgbaar: drie dieselmotoren met tot wel vier turbochargers en vermogensafgiftes variërend tussen de 195 kW (265 pk) en 294 kW (400 pk).

UITGEBREIDE INFORMATIE