De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio

Een voorbeeldige open rijervaring.

Het plezier van open rijden is nu bereikbaar voor vier personen, de nieuwe BMW 8-serie staat vanaf maart 2019 in de showroom van Dusseldorp. De 8-Serie cabrio zal bij de introductie leverbaar zijn in twee motor varianten; de M850i xDrive  met de 530 pk sterke V8-Motor en als 840d xDrive  met 320 pk sterke zescilinder-in-lijn dieselmotor. 

Onvervalst sportwagenkarakter dankzij volledige focus op performance

Klassieke uitstraling van een Soft-top

De BMW 8-serie cabrio is voorzien van een klassieke, elektrisch bedienbare soft-top met met extreem stille werking, minimaal gewicht en uitstekend akoestisch comfort. Dak opent of sluit in 15 seconden met een druk op de knop en bij snelheden tot maximaal 50 km/u. Soft-top standaard uitgevoerd in zwart en optioneel verkrijgbaar in Anthrazit Silber.

Ook heeft de nieuwste BMW cabrio een onvervalst sportwagenkarakter dankzij volledige focus op performance, aandrijftechnologie en onderstel bij de ontwikkeling van de carrosseriestructuur. Tegelijkertijd ontwikkeld met de BMW 8 Serie Coupé, BMW M8 en BMW M8 GTE.

Hierdoor krijgt de Cabrio een laag zwaartepunt met een gelijkmatige gewichtsverdeling, lichtgewicht constructie met aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic (CFRP) en aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie die nauwelijks opwaartse druk creëert.

 

Comfort details

Specifieke comfortfeatures voor de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio zijn: Standaard een opklapbaar windscherm, Nekverwarming in de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn optioneel en Lederen interieurdelen voorzien van Sun Reflective Technology. 

Daarnaast kan de 8 Serie cabrio uitgerust worden met hoogwaardige opties voor hedendaagse luxe: zoals draadloos opladen voor de smartphone, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, Heat Comfort pakket, stoelventilatie, Automatic Soft Close functie voor de portieren en bedieningselementen met unieke glasbewerking.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.