De nieuwe BMW 8 Serie Coupé

Superieure Dynamiek en prestaties.

BMW Introduceert de volledig nieuwe BMW 8 Serie Coupé, dit model vormt een nieuwe hoofdstuk in de succesvolle sportautohistorie en hij vormt de start van nieuwe modellen in het hogere luxe segment. Op 24 November 2018 staat de BMW 8 Serie Coupé in de showroom van Dusseldorp BMW.

Bij de introductie zal de BMW 8 Serie Coupé leverbaar zijn in twee modelvarianten:

  • BMW M850i xDrive Coupé met de nieuwe 530pk sterke V8-Motor 
  • BMW 840d xDrive Coupé met een een zescilinder-in-lijn diestelmotor met 320pk

Beide motor varianten zijn voorzien van een verder ontwikkelde 8-traps Steptronic automaat, 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen.  Zo is de Coupé voorzien van BMW Operating system 7.0 met een volledig digitaal instrumentencluster en 10,25-inch Control Display met een heldere, moderne lay-out. 

Op het gebied van veiligheid en comfort is de 8 Serie Coupé uit te rusten met de nieuwste BMW Personal Co-Pilot, die autonoom rijden nog beter mogelijk maakt. Dit systeem maakt gebruik van de volgende veiligheidssystemen: Active Cruise Control met Stop & Go-functie, Steering and Lane Control Assistant, Lane Change Warning en Lane Departure Warning, actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, uitwijkassistentie, afstandinformatie, Crossing Traffic Warning, Priority Warning en Wrong-Way Warning.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.