BMW i4

Ontdek de BMW i4

KLAAR VOOR DE TOEKOMST? Met de onthulling van een volledig elektrisch aangedreven Gran Coupé is BMW klaar voor de toekomst. De BMW concept i4 brengt elektrisch rijden, puur rijplezier en fantastisch design bij elkaar. Het is een voorbode van de BMW i4, waarvan de productiestart gepland staat voor 2021.

De BMW Concept i4 is voorzien van de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, wat garant staat voor goede prestaties. U als bestuurder staat een indrukwekkende sportieve rijervaring te wachten, die zich niet alleen in cijfers laat uitdrukken. De bijna geluidloze vermogensafgifte moet u gewoon zelf ervaren! Dankzij een actieradius tot wel 600 kilometer (WLTP) zet deze 100% elektrische BMW ook met qua gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor lange afstanden nieuwe benchmark.

LEVERBAAR IN 2021. 600 KM ACTIERADIUS. 530 PK. 80 kWh HOOGVOLTAGE-ACCU.

De voorzijde van de BMW Concept i4 heeft met zijn grote gesloten nierengrille en aan weerszijden twee vrijstaande en verfijnd vormgegeven LED lichtelementen een markant gezicht. Uit welk perspectief u hem ook ziet: aan alle kanten van de vijfdeurs Gran Coupé verwijzen blauwe stijlelementen naar de elektrische genen en zijn roots in de BMW i familie. De vlakke en brede achterzijde van de BMW Concept i4 ligt laag boven de weg en ademt dynamiek. In combinatie met de slanke, L-vormige achterlichten vormt de achterzijde een door rust en moderne vormgeving gekenmerkte afsluiting. Talrijke aerodynamische maatregelen, zoals de diffusorelementen aan de achterzijde en de exclusief vormgegeven wielen, reduceren niet alleen de luchtweerstand, maar accentueren ook de dynamische uitstraling van de auto In het interieur zorgen het naar de bestuurder gebogen Curved Display en de bedieningshendel voor de transmissie voor een vooruitstrevende ambiance waarbij de bestuurder volledig centraal staat. 

Bekijk de BMW concept i4 in detail

Curved Display
Vernieuwd Bedieningsconcept
BMW Operating System
BMW i4 Curved Display

Curved Display

De BMW concept i4 is het eerste model van BMW met het nieuwe Curved Display.

BMW i4 Vernieuwd bedieningsconcept

Vernieuwd Bedieningsconcept

Het vernieuwde interieur stelt de bestuurder centraal en laat hem of haar alle functies eenvoudig bedienen.

BMW i4 - Operating systems

BMW Operating System

BMW onthult de volgende generatie van het BMW Operating System.

BMW i4 voorzijde

De prestaties

De BMW Concept i4 is voorzien van de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, Dankzij de 80 kWh hoog-voltage accu heeft u een actieradius tot wel 600 kilometer (WLTP). Het maximale vermogen van de BMW i4 is 530 pk, dit zorgt voor een acceleratie naar 100 km/u in 4 seconden en topsnelheid van meer dan 200 km/u.