De nieuwe BMW X5M en X6M

Superieur op ieder gebied

BMW M onthult de derde generatie van zijn nieuwste high-performance Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) modellen. Vanaf de lancering in april zijn ook de Competition versies van de BMW X5 M en BMW X6 M leverbaar

 

625 PK.

Kies voor het Competition pakket

Zet de toon: de high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4-liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste motor in een standaard BMW productiemodel. Uitgerust met twee TwinScroll turbocompressoren, hogedrukinjectie en Valvetronic maakt de high-performance krachtbron in de BMW X5 & X6 M Competition indruk op zowel de weg als het circuit: 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,8 seconden en van 0 naar 200 km/h in 13,4 seconden.

Showroom introductie - Begin 2020
Dusseldorp BMW

DE BMW X6 M COMPETITION.

VOLLEDIG NIEUW DESIGN

Expressie van kracht en superioriteit: van de kenmerkende M nierengrille, via de dynamisch dalende daklijn tot de sportief vormgegeven achterzijde straalt het exterieur van de BMW X6 M Competition een krachtig en uniek karakter uit. In het interieur beloven luxueuze materialen en M specifieke highlights een sportieve en exclusieve rijervaring.