DUSSELDORP DEMO AANBOD.

START UW NIEUWE BMW.

Een BMW demo model biedt u de mogelijkheid om een relatief nieuwe BMW te rijden met weinig kilometers tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze modellen zijn voornamelijk gebruikt als demo model voor proefritten en hebben als voordeel dat ze zeer rijk zijn uitgerust. Alle modellen zijn namelijk maximaal 12 maanden oud en hebben minimaal 2.000 kilometer gereden.

Vind de BMW die bij u past of reserveer direct een kennismaking met uw favoriete BMW. Staat het door u gewenste model niet tussen het huidige aanbod? Neem dan contact op zodat wij samen kunnen bekijken wanneer de beschikbaar is.

Persoonlijke kennismaking

Voordat u de keuze heeft gemaakt voor uw nieuwe BMW, kunt u uiteraard eerst kennismaken met deze auto. Deze speciale voor u samengestelde demomodellen staan klaar bij onze vestigingen.

Dusseldorp vestigingen.

Klaar voor een bezoek aan één van de BMW-vestigingen van Dusseldorp bij u de buurt? Bekijk hier de vestiging en de contactgegevens.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.