DUSSELDORP DEMO AANBOD.

AANTREKKELIJK GEPRIJSD.

Een BMW Demonstratie voertuig biedt u de mogelijkheid om een relatief nieuwe BMW van minimaal 2 maanden oud te rijden een zeer aantrekkelijke prijs. Deze modellen zijn voornamelijk gebruikt als voertuig voor proefritten en hebben als voordeel dat ze zeer rijk zijn uitgerust en weinig kilometers hebben gereden.

Vind de BMW die bij u past of reserveer direct een kennismaking met uw favoriete BMW. Staat het door u gewenste model niet tussen ons huidige aanbod? Neem dan contact op zodat wij samen kunnen bekijken wanneer deze eventueel beschikbaar is. 

BMW Modellen

Maak hieronder uw keuze.

Persoonlijke kennismaking

Voordat u de keuze heeft gemaakt voor uw nieuwe BMW, kunt u uiteraard eerst kennismaken met deze auto. Deze speciale voor u samengestelde demomodellen staan klaar bij onze vestigingen.

BMW X Modellen

Maak hieronder uw keuze.

Dusseldorp vestigingen.

Klaar voor een bezoek aan één van de BMW-vestigingen van Dusseldorp bij u de buurt? Bekijk hier de vestiging en de contactgegevens.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.