Tijdelijk maar 1,99% Rente

Je droom BMW is dichterbij dan je denkt

Bij Dusseldorp BMW helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto. Met het grootste BMW Occasion aanbod van Nederland en onze kennis en expertise sinds 1959 weten we zeker dat wij u aan deze droomauto kunnen helpen. We bieden u 24 maanden Premium Selection garantie en hebben ervoor gezorgd dat alle occasions zeer scherp geprijsd zijn en klaarstaan om direct met u mee te gaan. 

Dusseldorp BMW occasion - 2 serie gran coupe

Slechts 1,99% rente

Profiteer nu tijdelijk van superscherpe condities op de financiering van uw droom BMW uit het BMW Premium Selection aanbod. U betaalt slechts 1,99% rente in combinatie met een BMW Top Cover verzekering voor BMW Private Finance en BMW Financial Lease. We informeren u graag over de voorwaarden.

Bekijk uw droomauto nu online of in één van onze vestigingen!

Onze showrooms zijn gewoon geopend

Als het om rijplezier draait bent u bij ons aan het juiste adres. Met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Oostzaan en Zwolle zijn wij altijd in de buurt. In al onze showrooms hebben wij de processen aangepast om u veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM te ontvangen. Wilt u direct meer weten over uw droomauto? We staan graag voor u klaar in onze showrooms, via e-mail, WhatsApp, webchat of middels een digitaal verkoopgesprek met één van onze verkoopadviseurs. Met onze haal- en breng service en de mogelijkheid tot aflevering op locatie zit u bij Dusseldorp BMW ook in deze bijzondere tijd altijd goed.

Zeker weten dat alles goed zit

BMW Z4 - Dusseldorp BMW

BMW Premium Selection

De meeste occasions in ons aanbod zijn voorzien van het BMW Premium Selection keurmerk. Dit betekent dat de Premium Selection occasions compleet geïnspecteerd zijn, voorzien zijn van een complete onderhoudshistorie, zijn de gereden kilometers geverifieerd en krijgt u daarbij ook nog eens 24 maanden garantie zonder kilometer beperking.

BMW 2 Serie Gran Coupe Dusseldorp BMW

Direct rijklaar

Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk de deur uit hoeft, zorgen wij er voor dat alles zoveel mogelijk in één bezoek geregeld kan worden. Neem hierover contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

BMW X3 1.0 Dusseldorp BMW

Ruime keuze

Met gemiddeld meer dan 650 BMW Occasions in ons aanbod, plus onze kennis en expertise sinds 1959 weten we zeker dat wij u aan deze droomauto kunnen helpen. Kunt u het door u gezochte model toch niet tussen vinden in ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen u namelijk graag u verder in uw zoektocht.