DUSSELDORP BMW - 60 YEAR EDITION

Exclusief bij Dusseldorp BMW

Dusseldorp BMW bestaat 60 jaar! En dat mag uiteraard gevierd worden. Vanwege ons jubileum bieden wij bij aanschaf van geselecteerde nieuwe BMW modellen zeer scherp geprijsde "60 Year Edition" accessoire pakket aan.

Kiest u voor een Dusseldorp BMW "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack.  Op deze accessoire pakketten krijgt u nu  maar liefst 60% korting. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. 

Persoonlijk aanbod?

Bel of App ons via 088 525 1900

PROEFRIT AANVRAGEN

Selecteer de BMW waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

"60% Korting op diverse accessoire pakketten"
Exclusief bij Dusseldorp BMW
M Performance Pack
Winter Pack
Summer Pack

M Performance Pack

Het BMW M Performance Pack uw nieuwe BMW een unieke sportieve uitstraling, de autosport genen van BMW worden hierbij ook buiten het circuit op elk moment voelbaar. Ervaar de ultieme vorm van individualisering. 

Winter Pack

Het Winter Pack geeft uw nieuwe BMW alle tools om winterse omstandigheden te trotseren. Zo levert de originele BMW Dak koffer met 420 Liter meer dan voldoende ruimte voor een reis naar uw favoriete wintersportgebied en heeft u voldoende grip dankzij de BMW winterwielen. 

Summer Pack

Het Summer Pack maakt uw nieuwe BMW  helemaal compleet, een praktische trekhaak geeft u de vrijheid om uw BMW voor diverse doeleinden te gebruiken en uiteraard kan de handige BMW fietsendrager hier ook op gemonteerd worden. 

UW HUIDIGE AUTO INRUILEN?

Wij helpen u graag verder

Bij Dusseldorp BMW is uiteraard mogelijk om uw huidige auto in te ruilen op een nieuwe BMW, dit kan eenvoudig door ons aanvraag formulier in te vullen. U ontvangt dan binnen één werkdag een passende aanbieding. U kunt bij de opmerkingen aangeven welke Dusseldorp BMW vestiging uw voorkeur heeft. 

Inruil voorstel via Whatsapp ontvangen?

Ook dit is mogelijk, stuur ons een "app" via 088 525 1900 met daarin de volgende gegevens:

  • BMW model waar u interesse in heeft
  • kenteken en huidige kilometer stand 
  • Minimaal twee foto's van uw inruilauto

Leverbaar op onderstaande modellen

BMW 1 SERIE

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW 1 Serie 60 Years Edition, dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke 60 Years Edition uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector.  Bekijk snel het accessoire voordeel op de BMW 1 Serie. 

BMW 2 SERIE AT/GT

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW 2 Serie "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. Bekijk snel het voordeel op de BMW 2 Serie. 

BMW 3 SERIE TOURING

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW 3 Serie "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. Bekijk snel het accessoire voordeel op de BMW 3 Serie. 

BMW 4 SERIE (GRAN) COUPE

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW 4 Serie "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. Bekijk snel het accessoire voordeel op de BMW 4 Serie. 

BMW 5 SERIE

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW 5 Serie "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een M Performance Pack, Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. Bekijk snel het accessoire voordeel op de BMW 5 Serie. 

BMW X1/X2

60 YEAR EDITION

Kiest u voor een BMW X1 of X2 Serie "60 Year Edition", dan heeft u de keuze uit een Winter Pack of Summer Pack. Daarnaast is elke "60 Year Edition" uitgerust met een unieke Dusseldorp BMW LED deurprojector. Bekijk snel het  accessoire voordeel op de BMW X1 en X2. 

voorwaarden

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoeringen, de accessoire pakketten zijn leverbaar bij aanschaf van geselecteerde nieuwe BMW modellen en zijn niet geldig i.c.m. andere acties. De stickerset getoond op de BMW 420i Coupé behoort niet tot standaard tot de "60 Year Edition" Deze is uiteraard wel tegen meerprijs leverbaar.