Dusseldorp Demo Deals.

BIJNA NIEUW, UIT VOORRAAD LEVERBAAR EN ZEER SCHERP GEPRIJSD.


Op zoek naar een nieuwe auto (of BMW)? Wij hebben hem al ingereden voor u! Een volledig uitgeruste demonstratie auto voor een zéér aantrekkelijke prijs. Rij een "bijna nieuwe" BMW voor een aangename prijs. Bekijk hier de demo deals!
Dusseldorp Demo Deals - voordelen

Exclusief bij Dusseldorp.EEN BIJNA NIEUWE BMW


VOORDELIGER DAN NIEUW BESTELD


DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

De voordelen van een BMW Demo

Koop je een Dusseldorp BMW 'Demo' dan weet je 100% zeker dat alles klopt. Deze modellen zijn voornamelijk gebruikt als demonstratie voertuig voor proefritten of als vervangend vervoer. Ze zijn in de meeste gevallen voorzien van alle gewilde opties en extra's zoals een navigatie systeem, automatische airconditioning en een Steptronic automaat, super fijn dus! 

Daarnaast is de complete onderhoudsgeschiedenis bekend en worden al onze BMW Demo's standaard geleverd met 24 maanden BMW Premium Selection Garantie. Hiermee koopt u dus een BMW met weinig gereden kilometers, een complete uitrusting, goede garantie voorwaarden en het mooiste van alles; een super scherpe prijs.

Dusseldorp Demo deals - ruimtewonders

ONZE RUIMTE WONDERS.

Die extra ruimte komt altijd van pas

Wat gebeurt er als je de fantastische rijeigenschappen en het sportieve design dat u van BMW gewend bent, combineert met praktisch inzetbare ruimte. Juist! De ruimtewonders van Dusseldorp BMW. Grote inkopen doen bij de bouwmarkt of met het complete gezin richting uw favoriete wintersportgebied? Geen enkel probleem! 

 

DE SPORTIEVE RIJDER

Voor de genieter van scherp rijgedrag

Waar is BMW de afgelopen decennia bekend mee geworden? Het beste rijgedrag dat mogelijk is. Deze selectie modellen zijn allemaal uitgerust met het zogenaamde BMW ‘M’ DNA, dat garant staat voor een sportief onderstel, strakke lichtmetalen velgen en een onderscheidende uitstraling.

Dusseldorp demo deals - BMW X modellen

KING OF THE ROAD.

Voor fijne hoge zitpositie

Genieten van een  hoge zitpositie, een lekkere stoere uitstraling en veelzijdige inzetbaarheid. Dat kan met deze selectie BMW X modellen. Standaard uitgerust met een dosis avontuur en de bekende veiligheidssystemen van BMW. 

MAAK EEN AFSPRAAK!

KLANTENSERVICE

Wilt u graag meer weten over Dusseldorp Demo deals of direct een afspraak maken voor een proefrit? Bezoek dan één van onze BMW vestigingen of neem contact met de klantenservice. 

Veel gestelde vragen

Meer weten over de Dusseldorp Demo Deals?

Uiteraard, bij Dusseldorp kunt u alle BMW demo- en occasion modellen kopen met een financiering, zowel privé als zakelijk. Het is mogelijk om direct per auto een financieringen te berekenen binnen onze voorraad module 

Ja, u kunt bij Dusseldorp BMW altijd vrijblijvend een proefrit maken een BMW demo naar uw keuze. U kunt eenvoudig een proefrit inplannen via de aanbod pagina of neem direct contact op met één van onze BMW vestigingen. 

Alle BMW demo's worden standaard geleverd met BMW Premium Selection garantie, deze is geldig voor 24 maanden, zonder kilometerbeperking.

Bij Dusseldorp BMW is uiteraard mogelijk om uw huidige auto in te ruilen op BMW Demo, dit kan eenvoudig door ons aanvraag formulier in te vullen bij de gewenste BMW Demo. U ontvangt dan binnen één werkdag een passend voorstel.