Dusseldorp Whatsapp

Wilt u nu ook met ons communiceren via WhatsApp? Dat kan uiteraard! Via 088 525 1900, Stel uw vraag via WhatsApp en wij helpen u verder.

U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 22:00  bereiken via WhatsApp voor vragen over onze service. Houd hierbij rekening met de volgende zaken:

Deel geen privacygevoelige gegevens via WhatsApp. Wij vragen u om geen financiële gegevens (rekeningnummers, saldo, pincode etc.) via WhatsApp met ons te delen. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij telefonisch contact met u op.

Wij sturen nooit berichten zonder dat u hierom heeft gevraagd. Wij sturen u nooit ongevraagd een bericht via WhatsApp, maar reageren alleen op berichten van u. Dit om phishing te voorkomen. Ontvangt u toch ongevraagd een WhatsApp bericht van Dusseldorp? Reageer hier dan niet op.

We streven ernaar om binnen 60 minuten te antwoorden.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Hoe gebruikt u WhatsApp

Stel uw vraag, of meld uw opmerking via WhatsApp.

Voeg het telefoonnummer: 088 525 1900 toe aan uw contacten

Ons team staat dagelijks (zaterdag & zondag uitgesloten) van 08.00 tot en met 22.00 voor u klaar

Wij streven ernaar om binnen 1 uur uw vraag te beantwoorden

Ontvangt u per abuis ongevraagd een bericht via WhatsApp van Dusseldorp? Reageer dan niet om phising te voorkomen.

Facebook Messenger

U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 22:00 ook bereiken via Facebook Messenger voor vragen over onze service. Houd hierbij rekening met de volgende zaken:

Deel geen privacygevoelige gegevens via Facebook Messenger. Wij vragen u om geen financiële gegevens (rekeningnummers, saldo, pincode etc.) via Facebook Mesenger met ons te delen. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij telefonisch contact met u op.

Wij sturen nooit berichten zonder dat u hierom heeft gevraagd. Wij sturen u nooit ongevraagd een bericht via Facebook Messenger, maar reageren alleen op berichten van u. Dit om phishing te voorkomen. Ontvangt u toch ongevraagd Facebook Messenger bericht van Dusseldorp Reageer hier dan niet op.

We streven ernaar om binnen 60 minuten te antwoorden.

Hoe gebruikt u Facebook Messenger

Stel uw service vraag, of meld uw opmerking via Facebook Messenger

Voeg het de facebook pagina 'Dusseldorp BMW' toe

Ons team staat op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot en met 22.00 voor u klaar

Wij streven ernaar om binnen 60 minuten uw vraag te beantwoorden

Ontvangt u per abuis ongevraagd een bericht via Facebook Messenger van Dusseldorp? Reageer dan niet om phising te voorkomen.

Social Media

Dusseldorp BMW is altijd in de buurt, wij zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via deze kanalen houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe modellen, leuke acties, handige services en tips.