DUURZAAM GEBOREN.

Het gaat gebeuren. U gaat elektrisch rijden, nu of in de toekomst. Wanneer bepaalt u zelf. Maar hoe duurzaam is elektrisch rijden nu echt? De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. Vanaf de eerste schets gericht op duurzaamheid. Gebouwd op de kracht van de wind, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Gemaakt van gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. Met in de genen 100% rijplezier. De BMW i3 is een geweldig verhaal om in te rijden en bij Dusseldorp helpen we je graag snel op weg!

Tijdelijk aanbod BMW i3.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW i3.

  • BMW Corporate Executive
  • BMW i-Ready, vrij overstappen naar elektrisch
  • Private Lease vanaf € 509,- per maand en tijdelijk 10.000 km gratis laadtegoed
  • BMW i3s Roadstyle Edition
  • Subsidie Elektrische auto's particulieren

BMW i3 CORPORATE EXECUTIVE.

Als Corporate Executive is de BMW i3 nog rijker uitgerust. En met een vanafprijs van € 42.411,- valt de BMW i3 Corporate Executive binnen de laagste bijtellingscategorie van 8%. En om u helemaal over de streep te trekken: de actieradius van de BMW i3 is hoger dan ooit –‘tot 260 kilometer in de dagelijkse praktijk - en de nieuwe krachtige accu voorziet de elektromotor van nog meer energie. Bij een snellaadstation kan de accu in circa 45 minuten voor 80% worden opgeladen.

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW i3.

Ontdek het innovatieve design, de energieke rijdynamiek, de geoptimaliseerde actieradius en de intelligente technologieën.

Exterieur van de BMW i3
Interieur van de BMW i3
Actieradius van de BMW i3

Exterieur van de BMW i3

Rondom dyamisch.
Het exterieur van de BMW i3 straalt al op het eerste gezicht sportiviteit uit. Korte overhangen en in twee kleuren uitgevoerde oppervlakken staan model voor de moderne vormgeving.

Interieur van de BMW i3

Met ingebouwde vrije ruimte.
Het unieke gevoel van ruimte in de BMW i3 wordt duidelijk met één blik p de geopende 'coach doors'. De open, uitnodigende constructie maakt het instappen en beladen eenvoudig en comfortabel. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen, omdat de gesloten portieren de beschermende functie van de B-stijl overnemen.

Actieradius van de BMW i3

Sterker. Langer. Verder.
Verder komen was nog nooit zo gemakkelijk: de vergrote reele actieradius van de BMW i3 bedraagt maar liefst 260 kilometer. De nieuwe krachtige accu voorziet de elektromotor nu van nog meer energie - en geeft meer elektrisch rijplezier.

„ Mijn BMW i3 zit vol natuurlijke en gerecyclede materialen. Dat geeft een goed gevoel! “

PROFITEER DUBBEL MET DE SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE AUTO’S.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en de bpm. En daar komt in juli 2020 een nieuwe regeling bij: de subsidie elektrische auto’s particulieren tot € 45.000,-. Goed nieuws voor de BMW i3. En met de Corporate Executive Edition van € 42.411,- profiteert u straks niet alleen van de subsidie maar ook van deze tijdelijk aantrekkelijk en rijkuitgeruste uitvoering. Zo heeft u dubbel voordeel. Meer informatie en de actuele stand van zaken vindt u op de website van de overheid.