Een BMW binnen handbereik

Nu met extra voordeel

Een BMW binnen handbereik met ons ruime aanbod (jong) gebruikte BMW's bieden wij voor ieder wat wils. Profiteer tot het einde van dit jaar nog van extra voordeel op een groot aantal demo- en jong gebruikte BMW's uit onze actuele voorraad. 

Bekijk hieronder een greep uit ons actuele aanbod en reserveer vandaag nog een proefrit in uw favoriete BMW model, dan maken wij graag een passende aanbieding voor u.

 

Gratis Exclusief Horloge

T.W.V. Max €2.580,- Cadeau!

In samenwerking met Ace Juweliers bieden wij u tijdelijk een exclusief dames- of herenhorloge van max. €2.580,- cadeau, bij aanschaf van een BMW occasion met premium Selection garantie. *

 

BMW 1 Serie

HEAD TURNER.

De BMW 1-Serie maakt indruk, zorgt voor rijplezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert deze urban hero uw hart razendsnel. Benieuwd of deze compacte BMW bij u past? 

BMW 2 Serie AT/GT

ACTIEF ONDERWEG.

Rij met plezier, met stijl, met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer & Gran Tourer horen thuis in de steden van nu. Dynamisch en wendbaar de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is. Benieuwd of deze actieve BMW bij u past? Kijk dan naar onze aanbodmodellen.

Wat is uw huidige auto waard?

Dusseldorp Taxatie App

Wilt u eenvoudig een persoonlijk inruilvoorstel ontvangen via Whatsapp? Dit is uiteraard mogelijk, stuur ons een app via 088 525 1900 met daarin de volgende gegevens:

  • Het BMW model waar u interesse in heeft
  • Uw kenteken en huidige kilometerstand 
  • Minimaal twee foto's van uw inruilauto

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend inruilvoorstel. 

BMW 3 Serie

DRIVE IT.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Deze ultieme familie sportauto is leverbaar als sedan of touring en wordt aangedreven door krachtige en efficiëntere motoren. Benieuwd of deze sportieve familie BMW bij u past? Kijk dan naar onze aanbodmodellen.

BMW 5 Serie

ELEGANT EN DYNAMIEK.

Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën. Benieuwd of deze stijlvol zakelijke BMW bij u past? Kijk dan naar onze aanbodmodellen.

BMW X1

URBAN LIFESTYLE.

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Benieuwd of deze uitdagende BMW bij u past? Kijk dan naar onze aanbodmodellen.

* Voorwaarden

  • Actie geldig van vrijdag 30 november tot en met 31 december 2018 (Getekende order)
  • Alleen geldig bij aanschaf van een BMW occasion met Premium Selection Garantie 
  • Maximaal één horloge per aangeschafte BMW
  • Alleen geldig bij Ace en Dik Juweliers (Van Baerlestraat 46, Amsterdam) 
  • Niet inwisselbaar voor contante waarde
  • Niet geldig i.c.m. andere acties