Ervaar de nieuwe BMW 1 Serie & 3 Serie Touring

Zaterdag 28 September in onze Showrooms

Zaterdag 28 september is het zover, vanaf dat moment staan de nieuwe BMW 1 Serie & 3 Serie Touring in onze showrooms. We nodigen u graag uit om de nieuwe deze nieuwe modellen te komen bewonderen. U kunt alvast een afspraak maken om als een van de eersten een proefrit te maken. Lees snel verder, ontdek de mogelijkheden voor lease én de speciale uitvoeringen, zoals de BMW Executive Editions

 

THE NEW 1

Het design van de nieuwe BMW 1 Serie is volledig vernieuwd, zowel vanbuiten als vanbinnen. Dit begint bij het dynamische front met de grote dubbele nierengrille en de brede voorbumperspoiler. Heldere lijnen lopen parallel aan de vloeiende daklijn naar de kenmerkende achterzijde. De nieuwe BMW 1 serie is verkrijgbaar vanaf € 33.914

Private lease vanaf €425,- P/M.
BMW 330i 'Introduction'
BMW EXECUTIVE EDITIONS
Dusseldorp BMW Private lease 1 serie

Private lease vanaf €425,- P/M.

Zorgen vrij een nieuwe BMW

Het rijplezier van BMW is nu bereikbaarder dan ooit. De BMW 1 Serie rijdt u met Private Lease namelijk al vanaf € 425,-* per maand. En dat is inclusief vrijwel alles. Van rente en belasting tot onderhoud en reparatie. Meer weten? Bekijk dan snel de private lease pagina. 

BMW 330i 'Introduction'

Interessant tijdelijk aanbod

Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. Deze is tijdelijk leverbaar als interessante geprijsde BMW 330i Touring 'Introduction'. Voor €50.742,- rijdt u in de compleet nieuwe 330i Touring 'introduction' maar u betaald de prijs van een 320i Touring. Kiest u liever Private Lease? Dit is uiteraard mogelijk vanaf €699,- per maand.* Deze actie is geldig tot en met oktober 2019. Meer weten? 

BMW EXECUTIVE EDITIONS

Tijdelijk tot €5.189,- voordeel

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier.

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. En wat dacht u van een lederen sportstuur. Daarmee neemt u voortaan geen bochten meer. Maar domineert u ze.

THE NEW 3 TOURING.

Na de introductie van de nieuwe 3 serie sedan introduceren wij nu de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit. De nieuwe BMW 3 serie Touring is verkrijgbaar vanaf € 50.742.